Featured Review

CONCURS!!! Noua gamă Eucerin Volume Filler

Tenul meu este foarte prețios pentru mine. Mă bucur de o moștenire genetică de excepție, tenul meu a fost mereu un ten curat, fin, de porțelan și continuă să fie pentru că mă străduiesc să îl întrețin printr-un stil de viață sănătos, ce include și cosmetice de calitate. De la un timp însă, trebuie atenție crescută. Dacă la 20 de ani nu erau o problemă excesele (nopțile nedormite, băutele prin cluburi, dormit machiată sau pur și simplu uitai să te hidratezi), acum se vede și dacă nu dormi bine, mai ales pe cele cu tenul uscat. Aveți mare grijă de tenul vostru, ca și el să vă ajute mai încolo!

eucerine volume filler concurs

Îmbătrânirea feței este tributară atât moștenirii genetice, dar mai cu seamă factorilor externi stilul de viață, stres , alimentație, factori de mediu, expunerea la radiații UV, în proporție de 90%. Ne confruntăm cu 3 probleme: riduri fine, riduri profunde, lipsă de volum.  Ce se întâmplă când volumul scade? La nivelul epidermei, pielea devine uscată. La nivelul dermului, rețeaua de colagen se diminuează, iar în subcutis, activitatea adipocitelor (celulelor grase) scade și ea, volumul pielii pierzându-se. Pentru combaterea lipsei de volum, în industria cosmetică duce o competiție acerbă pentru cele mai revoluționare formule. Asta înseamnă inovație și eficiență maximă. Eucerin a scos pe piață cel mai nou produs în acest scop, Eucerin Volume-Filler, cu 3 ingrediente active: magnolol (extract de magnolie) și oligopeptide (din extract de anason) ce luptă împotriva pierderii de volum și acidul hialuronic, ce stimulează hidratarea.

eucerine volume filler2

Mai precis, magnololul are rolul de stimulare a sintezei de catre celulele grase a moleculelor bioactive adiponectină, reglând producția de colagen în derm. Oligopeptidele, compuși proteici de structură, întaresc conexiunea dintre fibrele de colagen și celulele pielii, consolidând structura acesteia. Acidul hialuronic luptă împotriva pierderii umidității, crește capacitatea de legare a apei în epiderm, umple ridurile din interior cu mărirea volumului.

eucerine volume filler1

Produsele disponibile pentru îngrijirea tenului sunt crema de zi, crema de noapte, și crema de ochi.

CONCURSUL

volume filler concurs

Challenge pentru bloggerițele care citesc acest post acum: puteți să câștigați noua gamă Eucerine Volume Filler pentru voi (sau pentru a-l face cadou mamei, prietenei, surorii sau altei femei importante din viața voastră) plus alte 3 seturi pentru cititoarele voastre postând pe blogul vostru un articol despre noile cremuțe. Lăsați-mi aici, pe blog, în comentariu, link către articolul vostru despre Eucerine Volume Filler până pe data de 12 aprilie 2014, iar noi vom alege 3 dintre voi către care vor merge produsele. Se vor alege cele mai bine scrise articole. Desigur, după desemnarea câștigătoarelor aici, la mine, puteți organiza la rândul vostru un concurs ca să puteți oferi cele trei seturi în plus cititoarelor voastre dragi. Vă aștept cu drag!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)