Review

MUST HAVE! Gerovital H3 Derma Plus Premium Care

Constat cu umor că blogul meu de beauty este dominat de creme și de capitolul îngrijire, mai mult decât de cosmetică decorativă (unghii, machiaje). Așa că, dacă mă întreabă cineva de câte creme și seruri pot să scriu, am să răspund – despre toate! 😀 Și de data asta am niște vești minunate.

Este vorba de gama aniversară (50 ani Gerovital), Gerovital H3 Derma Plus Premium Care, pe care am avut onoarea să o testez printre primele, cu o lună înainte de lansare. Și reacția a fost – wow! Farmec nu încetează să mă uimească! Serurile sunt cu o consistență ușoară, se absorb imediat în piele, hidratează, șterg ridurile fine, am rămas impresionată că depășesc anumite branduri de dispozitive medicale pe care eu le-am încercat.

Primul produs încercat este Filler intens antirid Premium Care. În general, fillerul este acea injecție de acid hialuronic care umple ridurile. Ei bine, tehnologia acestui ser spune că este un ”filler fără ac”, adică efectiv sterge ridurile. Nu are durata unei umpleri cu acul, dar efectul este cu adevărat impresionant. Este consistență de ser, se poate folosi ca atare sau sub cremă, dar eu l-am folosit singur, seara, înainte de culcare, ca să îi văd acțiunea. Am golit deja tot flaconașul cu pompiță, m-am îndăgostit de acest produs, l-aș recumpăra over and over again. Este foarte ușoară textura, intră imediat în piele și își menține destul de mult efectul de hidratare.

Al doilea produs încercat este Crema de oxigenare și hidratare Premium Care  – tot consistență de ser, în flacon cu pompiță, mai mare decât fillerul, este un hidratant minunat, lejer dar profund, nici nu știu cum să explic. Cred că și tenurile mixt-grase îl vor plăcea din cauza texturii lejere. Și acesta este la ”produse consumate pân’ la fund”.

Al treilea produs încercat a fost Program intensiv de îngrijire Premium Care – este sub formă de fiole, în număr de 7, pentru fiecare zi a săptămânii: oxigenare, exfoliere cu AHA, antirid, lifting, oxigenare, antirid, vitaminizare. N-are sens să vă spun că au fost excepționale. Semnele îmbătrânirii nu mă iartă nici pe mine, chiar dacă mă îngrijesc, tenul uscat este predispus la ridare. Ei bine, mai ales când eram obosită, efectul de vedea și la scurt timp după aplicare.

Pentru că nu se putea să nu fie ceva ce să nu-mi priască – am încercat și CC Cream-ul Premium Care. Mie, personal, nu mi se potrivește, dar am văzut că alte persoane ”plac” această cremă ușor colorantă.

Actualmente mai am niște produse din noua gamă de care o să vă povestesc curând. Între timp, dați o geană pentru întreaga gamă Gerovital H3 Derma Plus Premium Care aici. TREBUIE să le încercați 🙂 Toate care sunteți 30+ 🙂

Foto: Francisc Sandor

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)