Featured Review

Cum a fost la Beauty Forum #cluj

beauty forum cluj (5)Anul trecut nu am reușit să ajung la Beauty Forum, un târg dedicat frumuseții, dar anul acesta a avut grijă Cleo să nu ratez ocazia. Evenimentul ține două zile, adică mai e deschis și azi, duminică, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj. Biletul e 20 de lei + un goodie (cremă pentru bronzare sau contur de buze, în cazul nostru).

Am văzut de la servicii de înfrumusețare la produse cosmetice, produse de unghii tehnice, produse profesionale pentru păr. Am revăzut-o pe Ramona (cea care m-a pensat cu ață), am găsit standul e.l.f., însă trebuie să recunosc că nimic nu m-a captivat ca standurile The Makeup Shop, respectiv Orly.

beauty forum cluj (1)

La The Makeup Shop am avut frumoasa surpriză să o întâlnesc pe Lady Dyvine, împreună cu Alexandra și echipa. Din scurta interacțiune, cred că Lady Ana 😀 este un om cald, luminos, și mi-a făcut o impresie foarte bună – mult succes în ceea ce faci, Ana, pentru că e foarte frumos! Îmi face plăcere să întâlnesc bloggerițe de nișă pe care le-am urmărit sau le urmăresc, e un sentiment foarte plăcut când ne vedem. De aici m-am ales cu un ruj absolut senzațional, True Color Tangerine Scream de la Sleek (nu am reușit nicicum să îi surprind exact nuanța în poze), dar e portocaliul acela turbo, pe care am mai avut pata acum ceva vreme – vezi aici. Se pare că roșul-portocaliu tangerine revine în forță (sau poate nici n-a plecat?).

beauty forum cluj (6) beauty forum cluj (10) beauty forum cluj (12)

La Orly m-au atras culorile fantastice, iar din spatele lor au răsărit două fete frumoase, așa cum percep eu frumusețea – autentică, îngrijită, feminină. Am prins în poze mâna Adrianei, o colegă de zumba, thanks God că am nimerit atunci acolo, să vă arăt vouă culorile la locul lor – pe unghii. Noua colecție Orly debordează de culori vibrante, 6 nuanțe care mai de care mai frumoase – eu m-am ales cu Tropical Pop, un portocaliu deschis minunat! Acest lac și cel de la MaxFactor aproape mă conving să revin la unghiile nud de săptămâna viitoare deja, ca să le pot purta! Sunt senzație lacurile astea.

beauty forum cluj (3) beauty forum cluj (4) beauty forum cluj (2) beauty forum cluj (7)

Rămânând în sfera unghiilor, mi-am găsit mult-căutatele sticker-e de unghii cu animal print. Inițial, la e.l.f., unde am dat 16 lei pe un set, apoi am văzut că erau în altă parte și alte modele, cu 5 și 6 lei. Eh, asta e, cam mult 16 lei pe niște abțibilduri, dar dacă tot mi le-am dorit, să-mi fie de bine! 😀

beauty forum cluj (8) beauty forum cluj (9)

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Rujul si oja arata fantastic! Am trecut si eu ieri pe la Beauty Forum, mi-a parut rau ca la standul Make-up Shop nu au adus mai multe din produsele pe care le au pe site 🙁 Mi-ar fi placut sa vad si Wet & Wild si mai multe produse de buze de la NIX. Standurile Pearl Nails si Biola mi s-au parut foarte frumos aranjate si cu o gama variata de produse.

  • Din pacate, cei de la INGLOT, desi si-au anuntat prezenta la forum, nu au binevoit sa se si prezinte, sau macar sa anunte din timp ca isi retrag din varii considerente participarea. Am calatorit 200 de km special sa studiez in detaliu standul lor ca sa remarc ca nu sunt defapt prezenti. Ce dragut din partea lor 🙁

  • Diana, sorry to hear that 🙁 sper ca ti-ai gasit macar ceva dragut!

  • ce ti-ai ales tu e fix ce mi-as fi ales si eu,ador rujul nuanta tangerine,am facut o pasiune vara trecuta pt unul asemanator last summer(pe ideea stiu ce-ai facut vara trecuta)…o sa-mi mai iau unul curand de tot….iar un orly o sa-mi iau si eu ,la fel de curand:)