Featured Nails Review

New Nails Love: Tropical Pop (Baked) by Orly

Așa cum vă spuneam, la Beauty Forum am avut ocazia să cunosc două păpușele de la Orly, firmă cu care (recunosc, din comoditate) am avut contact atât de târziu pentru prima oară, deși citisem multe pe alte bloguri. Fetele mi-au prezentat colecția de vară Baked care are niște culori senzaționale, iar eu am optat pentru cea care mi s-a părut cea mai deosebită. Adevărul e că m-am gândit că e doar o altă marcă de oje scumpă, bine bibilită de marketing și că, mai ales având gel pe unghii, n-are rost să investesc în așa ceva.

Oja Orly după 7 zile pe unghii:

orly2

OPI este o dezamăgire pentru mine, m-a mai liniștit Peggy Sage cu privire la raportul calitate preț, dar să fiu sinceră, Orly mi-a întrecut așteptările. Pe lângă descrierea ojelor făcute de companie pe site, m-a impresionat realitatea – sunt extraordinar de rezistente!!! Deși pe unghiile cu gel ține cam orice mai mult decât pe unghiile obișnuite, pot să spun că la mine OPI nu mi-a durat mai mult de 3-4 zile, Peggy Sage a durat până la 5-6 zile mulțumitor, însă Orly și în a 7a zi arăta aproape impecabil.

orly baked2

Culoarea Tropical Pop din colecția Baked este o senzație, arată demențial cu orice m-aș îmbrăca primăvara asta, îmi vine s-o mănânc. Lacul este semimat (sau semilucios?!), însă eu i-am aplicat un top coat lucios. Arată foarte bine și semimat, are un alt farmec decât lucios, e adevărat, și a fost bine gândit așa, însă de data aceasta l-am vrut așa. Cum să vă zic, când e semilucios arată ca niște acadele 🙂 Oricât de mult mi-ar plăcea un lac de unghii, mi se acrește de el după o săptămână de purtare non-stop. Ei bine, după 7 zile l-am șters și l-am aplicat la loc! Asta mie mi se întâmplă foarte, foarte rar, ceea ce denotă că e noua mea obsesie (da, a trecut în fața bling-bling-urilor pentru o vreme!!!) în materie de culori. Vă vine să credeți că am scris o postare întreagă despre un singur lac de unghii? Mie nu. Având în vedere că e prima culoare pe care o pun anul acesta pe unghiile de la picioare, e clar că sunt moartă după Orly!

orly baked3 orly baked5 orly3 orly baked6 orly baked4

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • it look really good si te inteleg…si eu ador culorile,dar ma intreb (la cap rezistenta) ce are orly si n-are opi (ori peggy sage ori melkior-dezamagirea mea)..o sa caut si eu orly…s-o porti cu drag

  • asteri, habar nu am, sigur au un secret, dar sunt cele mai wow folosite pana acum. In rest nu dau bani pe altceva decat pe Farmec, care are cel mai bun raport pret/rezistenta.

  • La fel si eu…Orly imi place mai mult decat Opi, deci nu esti un caz aparte. Nu toate ojele sunt la fel de rezistente, dar parca sunt mai bune decat Opi. La Opi nici ojele cu sclipici/glitterele nu sunt rezistente…

    Farmec nu imi place, am avut acum cativa ani si mi se patau unghiile foarte tare; am zis ca le mai dau o sansa dar nu imi plac culorile.

  • Mihaela I, foloseste baza de unghii inainte de lacurile farmec