Review

(Review) Rimel Max Factor Excess Volume Extreme Impact

maxfactor excess volume mascaraA trecut foarte mult timp de când noul rimel Max Factor, împreună cu Excess Impact Longwear Eyeliner, au aterizat între cosmeticele mele. Am amânat review-ul pentru că am fost plecată și, de când am revenit, creionul Excess Impact s-a făcut nevăzut, pot doar să-mi imaginez că l-am lăsat pe undeva, prin țări străine.

Max Factor e un brand mass market despre care am avut mereu o părere bună, iar noul produs mi-a stârnit curiozitatea.

“Genele tale merită să fie duse la nivelul următor cu noua Mascara Excess Volume Extreme Impact – cea mai nouă combinaţie de la Max Factor pentru volum extrem, cu finisare de lac negru-intens.” spune comunicatul.

”Creat pentru acelea dintre noi mai degraba nemulţumite de mascara normală pentru volum, noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o bază ce conferă volum extrem şi un al doilea pas – lacul negru-intens pentru finisarea ce cu siguranţă îţi va face genele remarcate, mai mult ca oricând.” se continuă în acesta.

“Formulele tradiţionale pentru volum înşeală, destul de adesea, aşteptările. Această nouă mascara de la Max Factor, însă, îşi îndeplineşte toate promisiunile: vei avea nu numai acel volum extrem pe care l-ai dorit, în plus lacul negru intens chiar va amplifica rezultatul final, ceea ce înseamnă un nou nivel al intensităţii privirii. Pentru mine, acesta este Wet-Lash Look” Pat McGrath, Global Creative Design Director Max Factor.

maxfactor excess volume2 maxfactor excess volume3 maxfactor excess volume4

Ce spun eu: Fiind posesoarea unor gene scurte și drepte, altceva în afară de Lancome sau Clinique nu m-a convins până acum, așa că am acceptat produsul din curiozitate. Nu mă aștept la minuni, am trecut de faza în care să am așteptări, dar mă aștept ca produsul să fie un rimel un pic peste un rimel obișnuit de aceeași categorie. Personal, nu am observat o mare diferență între el și alte rimeluri, ba aș putea zice că de Wonder Lash de la Golden Rose am fost mult, mult mai mulțumită. Am făcut o poză după aplicarea pasului 1, apoi după aplicarea pasului doi. Genele primesc un plus de alungire și volum, însă nu pot să spun că e un volum extrem, așa cum promite descrierea. De asemenea, mi se pare complicat de utilizat cu două capete, mai ales când mă grăbesc, dimineața, mereu aleg altul, care-mi cade primul la mână, pentru că nu pot să mă bibilesc cu ambele capete. Așa că îl folosesc atunci când am vreme să mă machiez și nu sunt contratimp. Totuși, e un rimel bun, rezistent, se îndepărtează cu insistențe cu demachiantul bifazic, deci nu te mânjești pe parcursul zilei. Nu se face ”bobițe” după uscare, se vede că e de calitate.

maxfactor excess volume 1

Despre Excess Impact Longwear Eyeliner pot să vă spun, nu vă pot arăta, pentru că nu îl mai găsesc, dar este un creion contur de ochi pigmentat, cu o consistență potrivită pentru aplicare. Se aplică ușor fiindcă e moale, pentru mine e important ca mina conturului să nu fie tare, de să-mi zgâriu pielea delicată din jurul ochilor cu el. Ca să nu se ia de pe pleoapa superioară, as recomanda folosirea unei baze de pleoape întâi, însă chiar și așa, nu vă faceți iluzii că ar înlocui tușul. Ca și creion este însă peste creioanele-contur de ochi cu care suntem obișnuite, dar nu e comparabil cu Super Shock sau Silkissime (adică nu e un tuș-creion, ci creion normal).

În consecință, cred că Max Factor au rimeluri mai bune decât acesta, nu încetează să fie un brand în regulă în ochii mei, însă descrierile pompoase n-au să schimbe niciodată realitatea: Excess Volume Extreme Impact e doar un Volume Mascara, nicidecum extrem – în ce mă privește.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • sincera sa fiu, nici mie nu imi place, chiar nu am observat nici o diferenta intre acest rimel sau oricare altul.