Featured Review

(Review) Nivea Creme Care pentru duș

nivea creme care shower5nivea creme care shower3100 de ani de Nivea nu se celebrează oricum, ci cu lansare de produse noi. După inovația hidratantă sub duș, compania aduce clasica cremă Nivea, cunoscută de toată lumea, sub forma unui gel de duș cremos (click poze pt mărire, și dați next).

nivea creme care shower4 nivea creme care shower2”Noul gel de duş, NIVEA Creme Care împrumută proprietăţile celebrei creme şi vine cu o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrăneşte pielea. Cu mirosul inconfunabil al NIVEA Creme, un amestec de bergamotă, portocală, lavandă, trandafiri, liliac şi lacramioare, noul gel de duşNIVEA Creme Care, îţi va aduce aminte de momentele copilăriei la fiecare spălare.”

Descriere produs: Gel de duș-cremă, hidratant, pentru o piele catifelată. Gelul de duș cremă cu elemente din Nivea Creme îți învăluie pielea cu spuma sa delicată și cu parfumul său unic Nivea, lăsându-ți pielea hidratată și catifelată. Ph echilibrat – compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic – Moisture HydraIQ Technology – garantează o piele hidratată și după ștergerea cu prosopul.

Ingrediente:

nivea creme care shower ingrediente

Ce spun eu: am avut ocazia să fiu printre primele la care a ajuns noul produs, și pot să spun că are exact parfumul cremei Nivea, iar după cum știm, memoria olfactivă ne trezește amintiri – mie plăcute, un confort psihic. Are o consistență de loțiune, textura cremoasă și fină pe piele, face spumiță, oferă o piele catifelată, seamănă mult cu Dove. Cred că hidratarea cu loțiune/cremă/unt de corp apoi e mai eficientă dacă și gelul de duș contribuie la asta, nu-i așa? Produsul e disponibil la 250 ml (11,38 lei) sau în variantele 500 ml și 750 ml.

nivea demachiant bifazicDacă tot suntem la Nivea, și nu am apucat să îi fac un review demachiantului pentru ochi bifazic, ei bine, vă spun că am terminat flaconelul de 125 ml. Promite să îndepărteze eficient machiajul puternic, rezistent la apă, protejând totodată zona ochilor. Are extract de albăstrele. Eu zic că demachiază bine, delicat/blând cu ochii dar eficient. E un demachiant bifazic bun, seamănă și cu alte demachiante bifazice încercate și că diferența între un Lancome și o Nivea, la acest capitol, e absolut insignifiantă, cu excepția prețului, desigur. Îl recomand.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)