Featured Review

Beauty News: Eucerin & Syoss & Nivea

Când eram copil, îmi amintesc cum ne trimitea bunica pe noi, astea mai mici, la stradă, să aducem ”noutățile”, adică ziarul adus de poștaș. Cam așa se întâmplă și acum, doar că am mai mulți poștași: curierii de la diverse firme. Când unul din ei mi-a adus noutățile Syoss, mă gândeam what the heck e în pachetul ăla umflat – când colo, două mănuși de box – să-ți dai palme (sau pumni? 😀 ), nu alta.

syoss matreata (2)

Dar nu, e noua gamă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, care face zice că face knock-out mătreața. Gama conține două tipuri de șampoane:

Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml
Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml, fiecare la prețul de 17,49 lei. 

Șampoanele sunt cu protecție anti-recidivă timp de 8 săptămâni. Formula luptă împotriva mătreții și a cauzelor formării ei, zice comunicatul, având la bază inovația Zinc pyrithione – un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor.

Primul șampon mie-mi sună grozav, dar nu scrie care este diferența față de cel pentru păr gras. Sper că nu doar de ambalaje.

syoss matreata (1)

Nivea lansează noua gamă de îngrijire a pielii cu unt de shea. Sunt disponibile Nivea Creme Smooth și Nivea Body Milk Soft, ambele cu un parfum delicios de shea.

nivea shea

Nu în ultimul rând, Eucerin a lansat o gamă de îngrijire cu uree, iar voi știți că eu sunt fan uree, deci abia aștept să vă vorbesc de ea. Produsele Eucerin conțin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esențiale ce oferă pielii un strat protector, astfel reușind să combată pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea și hidratarea acesteia.

eucerin uree

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Abia astept review-ul pentru produsele Eucerin. De câteva luni ma “lupt” cu mâinile mele foarte uscate.

  • Intr-adevar buna gama Eucerin dar pt cine isi permite. Oricum e bine de stiut aceaste noutati.Nu stiu cand vor aparea si in capitala (ma refer si la Farmec- Happiness).

    Pt. Tania îi recomand crema Alexandra de la Hofigal 200ml costa f f putin dar e excelenta pt pielea uscata a mainilor.

  • Merci mult, Oana. Acum mi-am luat crema Cicaplast Mains de la La Roche Posay, ma așteptam sa facă minuni, dar nu face mai multe decât o crema obișnuita.

  • Oana, la un moment dat nu-ti mai permiti lucruri ieftine. Uite, de exemplu, eu prefer sa imi iau un singur produs Mac de machiaj decat 2-3 mai ieftine. Oricum, nu intotdeauna calitate inalta inseamna automat si pret exorbitant. De aceea ador farmaciaortomoleculara.ro Sunt exceptionale produsele si, de ex, sarea aia de baie de marea moarta e ridicol de ieftina (are un kg jumate)