Nails

New nails și dezamăgirea Cupio

model unghii 2014Se fac 4 ani și jumătate de când am unghii cu gel și vreo 2 și ceva de când le-am lăsat simple, pentru a le oja. Dar cum și de activități plăcute te saturi, m-am săturat să mă tot lăcuiesc și am revenit la modelele în gel – unghii perfecte, luciu perfect până la următoarea umplere. Unde mai punem că am o pasiune pentru pietre strălucitoare și în gel strălucesc mult mai tare decât de sub topcoat normal. E senzațional să ai o prețiozitate de unghii, care strălucesc la soare, strălucesc la lumină artificială, strălucesc mereu.
Dar neșansa mea a fost că Flory a rămas fără gelul negru și fără finișul pe care obișnuia să le folosească și a luat de la Cupio ce a găsit, sub asigurarea că ”e exact ca restul”. Ei bine, nu-s ca restul. Eu sunt fan Cupio pentru aplicațiile de unghii, are cele mai strălucitoare pietricele Swarovski pe care le-am găsit eu în comerț și alte accesorii de unghiuțe drăguțe.  Însă cu gelul negru am avut probleme la aplicare, era ca o pastă, apoi la pilire, se ducea și se vedea culoarea naturală pe alocuri, motiv de ”peticit”, și iar lampă, iar pilit. model unghii cupioO distracție, abia așteptam să dea cu finișul și să îmi văd unghiile gata. Am ajuns și la finiș, și… surpriză. Sugativează. Rolul finișului e exact așa cum îi spune numele, să finiseze, să perfecteze, astfel încât să scoată dungile polizate cu pila, să rămână lucios. Modelul meu superb arăta mat și tăiat cu toporul. A trebuit să revin a doua zi să le repare, când a primit produsele cu care lucra de obicei. Până a doua zi nu au rezistat fundițele ce le gândisem inițial în model, finișul Cupio nu le-a ținut, așa că au sărit și s-au pierdut. În loc, mi-a făcut niște fundițe din pietricele.

Cam asta este peripeția mea, prima oară când îmi fac modelul în gel, după atâta vreme. Sunt foarte dezamăgită de Cupio, însă cel puțin a reușit Flo să îmi refacă unghiile și acum lucesc/strălucesc mulțumitor.

unghii gel

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Am auzit si eu aceeasi poveste cu gelurile de la Cupio. Cand a dat sa pileasca, numa vedea cum se decojeste gelul :-)). Unghiutele sunt foarte frumoase 😀 si eu sunt dupa unghii lungi, si cu pietricele si care mai de care. Acuma… mi-ai dat si idee de o noua manichiura :-))