Featured Nails

NOTD: Unghiuțe, ștrasuri și hăinițe noi pt telefon

În ultima vreme mi-a revenit pasiunea pentru ștrasuri colorate – cea pentru bling-bling e nestrămutată deja de vreun an și ceva. Mi-a venit un chef nebun să-mi asortez unghiile cu husa telefonului, așa că zilele trecute am început cu culorile tari, asta până mai avem amintirea verii proaspătă. Apoi putem trece la culori potolite și animal print-uri. Deocamdată am asortat unghiile doar cu husa veche, dar vă promit că o voi asorta și cu restul.

modele unghii (1) modele unghii (16) modele unghii (15) modele unghii (14)

Am avut portocaliu neon, dar și albastru glitter, iar de câteva zile mă joc cu pietricele colorate pe fond alb. Mi se pare că arată senzațional, ca o bijuterie. Ștrasurile de unghii colorate le găsiți la orice magazin cu chinezării. Acuma depinde ce vreți: culoare sau strălucire. Acestea chinezești nu strălucesc prea tare, dar sunt de efect. Costă câțiva lei, deci nu te poți aștepta la mare lucru. Dacă vreți, însă, strălucire, vă recomand pietricele swarovski. Eu am avut mai demult – nu înțeleg care e motivul pentru care nu am poze/postare cu ele – pietricele transparente swarovski, tot la baza unghiei, așa cum le-am aplicat și pe acestea, și sclipesc frumos. Cam ca și dacă le-ai băga în gel.

modele unghii (13) modele unghii (4) modele unghii (10) modele unghii (2)

 

Cum îți aplici ștrasurile pe unghii? Foarte simplu. Ai nevoie de ele gata pregătite, de o scobitoare (în caz că setul nu vine cu bețigaș, cum e al meu, aici), de lacul în sine și un top coat transparent (cât mai fluid). Dai primul strat de lac pe unghiile ambelor mâini și lași puțin să se usuce. Apoi aplici stratul doi pe unghii și aplici imediat ștrasurile, umezind puțin vârful bețigașului, ca acestea să se lipească de el. Apoi pe al doilea strat proaspăt dat, le fixezi. Dai o unghie, aplici strasuri, dai o nouă unghie, iar aplici și tot așa. La sfârșit, când s-au uscat cele două straturi de lac, cu pietricelele fixate în el, dai un top coat de siguranță, ca finiș. Vor rezista foarte bine – eu, cel puțin, le dau jos cu acetonă destul de dificil, deci nu vă faceți probleme că vor sări.

strasuri unghii (2) strasuri unghii (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Unghiile sunt ale tale sau gel?

  • alice, ale mele, cu gel peste (inclusiv peste lungime)