Featured Review

Leacul antitranspirație

gimmy gym romaniaNu sunt din fire cea mai activă persoană pe care o cunoașteți. Deși mi-a spus careva că ziua mea pare să aibă mai mult de 24 de h, nu debordez de energie nu știu cât, ca să poată cineva spune că sportul pentru mine nu presupune un efort și o disciplină uneori ieșite din comun. Însă de doi ani de când m-am autoeducat, sportul a intrat în rutina mea de zi cu zi și cea mai mare pauză pe care corpul mi-o permite e de 3 zile. Maxim. După 3 zile nu mai pot sta, pur și simplu. Fie că e Zumba, LaBooca, Kangoo Jumps, sau fitness, my love, trebuie să fac antrenament. E ca foamea. Dacă nu mănânci, faci hipoglicemie. Așa și cu sportul, după ce te obișnuiești.

niveo deoroll (2)Ei bine, știi că ai lucrat intens când ești leoarcă. Bineînțeles, leacul cel mai bun pentru transpirație e un duș bun, cu gelurile de duș preferate, cu rutina de cremuială de după și pampering-ul într-un halat pufos. La mine dușul se întâmplă și de două ori pe zi (în sezonul rece), așa că vă dați seama cam cât deodorant consum. În ultimul timp am avut parte de protecție antitranspirație de la Nivea. Am privit produsele cu scepticism, pentru că ultimul deodorant Nivea încercat nu m-a convins deloc. Până acum nu m-am mișcat de pe Dove și de pe Forever Shield. Dar pentru că le-am primit în teste, le-am dat o șansă. Am încercat câteva zile câte unul din ele, apoi am revenit, pe rând. Îmi place cum se comportă toate, mai cu seamă roll-on-urile, de dimineață până seara, dar și la sală. Așa că, dacă vreți să încercați, puteți merge pe varianta roll-on: stress protect, mai lîptos sau fresh natural, mai transparent, ambele sunt în regulă. O revenire bună pentru Nivea în dulapul meu de cosmetice.

niveo deoroll (4) niveo deoroll (3) niveo deoroll (5) niveo deoroll (6)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Salut! Cand am vazut titlul am sperat ca recomanzi ceva leacuri pentru transpiratia excesiva. Poate ca pentru unele persoane sunt bune antiperspirantele din comerț, insa pe mine nu ma ajuta deloc. Intr-adevăr, am ceva probleme cu transpiratia excesiva fie ca sunt la sala, fie ca pur si simplu stau la birou. Am încercat tot felul de ceaiuri, am mers la endocrinolog si tot degeaba. Din fericire, acum vreo 6 luni am descoperit un antiperspirant care ma ajuta, in sensul ca nu mai transpir deloc la axila… Nici macar atunci cand fac efort fizic mare ( merg zilnic la aerobic). Asa ca daca cineva mai are aceasta problema, spuneti-mi si va zic cum se numește (nu vreau sa fac reclama). Sigina, daca ai vreo idee cum as putea rezolva aceasta problema doar din alimentatie da-mi de știre.

  • Eu am incercat un deodorant de la Nivea, nu era roll-on, era tip spray. Deci, dupa nici macar o ora de la aplicare simteam miros de transpiratie 😐 de atunci m-am ferit de ele :-)) E drept, nu am incercat niciodata Roll-on, dar, incercarea moarte nu are 😀

  • Zinix, acolo trebuie niste investigatii mai serioase. Acuma nu toti avem acelasi debit 🙂

    Dalia, asa am patit si eu cam cu orice nu era dove. dar la astea e cum ti se potrivesc tie, stii? la unii merge, la altii ba, la mine astea merg, cel putin acum in sezonul rece

  • @Sigina de cand sunt mica folosesc Lady SpeedStick… acum am inceput sa folosesc si Dove. Chiar sunt singurele cu care nu am probleme. In rest, orice folosesc mai mult de cateva ore nu rezista, si prin cateva ore ma refer la 2-3 ore.

  • mie nivea imi place f mult(si dove si yves rocher si altele) si abia astept sa-l incerc pe noul nivea cu caolin;de asemenea,am descoperit gerovital H3 (mov) si-mi place maxim..bate orice alt deo spray si e romanesc,o sa-l folosesc forever..dar la deo roll-on raman la nivea iar la stick dove(auriu silk)..deci am din toate cate un fel preferat:)

  • pai sa ne zica si noua Zinix despre ce produs e vorba. asta daca nu ai ceva impotriva, Sigina.