Featured Review

(Review) Clump Defy by False Lash Effect – MaXfactor

clump defy  (1)clumpdefy (1)Luând în calcul ultimul review făcut unui rimel, este mai mult evident că Lancome are monopolul performanțelor acestora, cel puțin în ce mă privește. Genele scurte și drepte nu sunt ușor de mulțmumit, iar rimelurile mass market nu mă pot amăgi cu promisiunile lor de carton, având în vedere că le-am dat șanse mai mult decât suficiente de-a lungul timpului, doar ca să mi se confirme că mint toate cu nerușinare 🙂 . Lancome este the one & only, fie că vorbim de Doll Lashes, fie că vorbim de Star.
Am primit însă, mai demult, într-un pachet de cadouașe Sephora, rimelul Clump Defy de la MaXfactor, pe varianta black/brown. A stat mult timp fără să fie băgat în seamă, până când am vrut neapărat rimel maro, într-o zi, și am pus mâna pe el. Nu mă așteptam să văd mare diferență între genele mele și genele cu Clump Defy, însă am avut surpriza plăcută să văd că oferă într-adevăr un volum apropiat de genele false. Le face mai pline, de pluș, frumoase. Nu este ceva ieșit din comun, dar totuși se vede. Este destul de persistent, de calitate bună. Nu știu exact prețul, dar evident e mult mai accesibil ca Lancome. Este made in Ireland, nu știu dacă ajută asta, dar poate își păstrează calitatea occidentală (știți voi treaba cu cosmeticele pentru europa de est). Îl recomand.

clump defy  (2)clump defy  (3) clump defy  (4) clumpdefy (3)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Chiar ma gandeam sa scriu si eu despre el in ” cosmetice recent decoperite, care merita atentie”, mi-a placut mult. desi eram pana de curand fan Dior Show, ultimul batch m-a dezamagit teribil, a fost de cea mai proasta calitate, nu inteleg de ce. Asa ca l-am inlocuit cu acesta de la Max Factor si trebuie sa spun ca si-a facut treaba nice and well. Il recomand si eu 😉