Featured Lifestyle

Cod de reducere pentru TEDxCluj 2013! #cluj

123Ladies&gentlemen, pe data de 2 noiembrie are loc cea de-a patra ediție a TEDxCluj, ce aduce experiența evenimentelor TEDx cu invitați neobișnuiți, inspiratori, care, prin exemplul lor personal își propun să genereze o schimbare pozitivă.
Dacă ești în căutare de inspirație profesională și cauți acel ”beculeț” pentru o idee de afacere genială, la TEDxCluj poți găsi acele idei care merită să fie cunoscute. Printre vorbitori se numără Florin Piersic jr., Dragos Bucurenci, Cristina Bazavan și alții.
”La TEDxCluj pot avea loc intalniri providentiale intre oameni si idei, venite la momentul potrivit, oamenilor potriviti. Aici vei fi inspirat sa-ti iei in serios visele si aspiratiile, si odata ce faci asta, nu le poti pune inapoi in sertar. TREBUIE sa devina REALITATE.” precizează comunicatul

E prima dată când auzi de TEDx? Citește despre TEDx. Și pentru că ai ajuns aici, la mine, ai o reducere de 30% cu codul sigina30, am 20 de bilete la care se aplică reducerea! Cum faci:

Intri pe aici pe site, alegi regular ticket (doar la acest tip de bilet e valabilă reducerea), apoi click pe “enter promotion code” (introduceti: sigina30) si completezi campurile mai departe. Tichetele nu se cumuleaza. Poți achiziționa un loc pentru tine cu 30% reducere sau sa-l faci cadou.

Poți să fii la curent apoi cu ce se întâmplă pe pagina de facebook.

Ne vedem la TEDxCluj 😉

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)