Featured Review

Gama de îngrijire cu Argan și Aloe, Cosmetic Plant (review)

argan cosmetic plant (5)Pentru că iubesc arganul emulsionat, continui review-urile la creme cu o nouă gamă cu argan, de data aceasta de la Cosmetic Plant. Față de produsele cu argan din gama Farmec Natural de la Farmec, Cosmetic Plant s-a conformat cârcotelilor (mai mult sau mai puțin fondate, din punctul meu de vedere) și a înlocuit universala parafină din creme cu un compus de origine vegetală în noua gamă cu argan și aloe bio. (Sper că ecologistele sunt mulțumite acum? ;)) ).

Să începem cu partea de curățare, stabilind de la început că toată gama are un parfum discret demențial, deci și demachiantul la fel. Laptele demachiant curăță delicat, însă simt acea senzație de pișcăceală ce am simțit-o și la un demachiant Farmec. Nimic serios, îmi place cum curăță, e ok. Loțiunea tonică îndepărtează eficient resturile, lasă pielea tonifiată, echilibrată, chiar dacă uit să mă dau cu cremă.

argan cosmetic plant (2) argan cosmetic plant (1)

Crema regenerantă de zi cu ulei de argan bio și extract bio de aloe vera este cea pe care o folosesc pentru zi, iar seara Crema restructurantă de noapte cu ulei de argan bio și extract bio de aloe vera. Ambele creme au o textură foarte fină și ușoară și intră rapid în piele, cel puțin în pielea mea mixt/uscată.

argan cosmetic plant (3) argan cosmetic plant (4)Crema de zi este, desigur, mai ușoară și e o bază super de machiaj. După crema de noapte îmi place tare mult cum arată tenul dimineața, hidratat, odihnit, chiar dacă nu am avut un somn foarte odihnitor. Cred că aici se simt și beneficiile irefutabile ale aloei vera (care a fost și ea în trend mai demult, dar asta nu înseamnă că nu e un ingredient minune, deși ne-am obișnuit să auzim de ea). Cu toate că nu au la bază parafina, nu mi se pare că sunt superioare restului cremelor Cosmetic Plant, cred că au avut grijă să le mențină pe toate la aceleași standarde de calitate, pentru că eu, de exemplu, îmi amintesc că mi-a plăcut tare mult crema vitaminizantă cu cătină. Ca să nu mai vorbim de cea de mâini, cea mai bună cremă de mâini dintre toate firmele. Oricum, textura e foarte light, chiar dacă vorbim de crema de noapte care e nițel mai ”plină” decât cea de zi, logic. Sunt încântată de gamă, chiar dacă sunt persoane care cred că e prea frumos prețul să fie adevărat, adică să aibă argan vero, care e foarte scump, vezi doamne. Să nu uităm că, pentru a duce un strop de ulei, e nevoie de o emulsie mai generoasă, așa beneficiază și tenul de ea, am scris deja despre treaba asta aici. În fine, recomand gama.

Vezi si uleideargan, si gama Farmec.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • He , he , mai ai loc in baie ? 😀 Ma bucur ca ne-ai prezentat gama asta ca am ramas fara crema de fata si poate mi-o cumpar pe asta , eu am folosit de la ei crema de gomaj , crema de calcaie cu salvie care din punctul meu de vedere este cea mai buna , cred ca si ceva din gama veche cu macese si toate au fost bune

  • rox, nu prea mai am 😛

  • Mi-am luat si eu aceasta crema ,cea de zi, dar nu am gasit-o prin magazine si am comandat-o pe un site . Sunt nesigura de originalitatea ei pentru ca are un miros cam ..greu, ciudat . La tine cum miroase ?? Eu din pacate am aruncat ambalajul din carton sa verific toate elementele cu cele din magazine.

  • Mirela, se poate comanda direct de pe cosmeticplant.com. miroase ok, imi place

  • Eu folosesc ulei de argan de la Moroccan pentru ca stiu sigur ca este certificat organic. Are o textura densa si o culoare aurie. Sunt foarte multumita. Chiar si pretul zic eu ca este ok tinand cont ca este bio. Longeviv