Featured Review

Mineralactiv Aslavital: demachiant și contur de ochi (review)

De câtva timp posed și folosesc două produse din gama Aslavital Mineralactiv (info găsiți aici).  Trebuie să vă spun că din vechea gamă Aslavital mi-a priit de minune crema hidratantă cu argilă specială.Din noua gamă am un demachiant și un contur de ochi.

Emulsia demachiantă revitalizantă Mineralactiv

Curăţă eficient pielea şi are efecte remineralizante, energizante datorită complexului unic Argilă naturală – extract organic de Goji.
Uleiurile naturale de gălbenele şi măsline au rol esenţial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii. Asigură o bună emoliere şi hidratare a pielii sensibile şi crează o senzaţie plăcute de catifelare şi confort. Complexul Ferulan ( ulei de orez şi acid ferulic) îmbunătăţeşte mult protecţia pielii, ceea ce înseamnă implicit un aspect mai sănătos şi mai tînăr al acesteia. Acțiune demachiere/tonifiere. Vârsta: 20+. Tip de ten: sensibil, toate tipurile. Utilizare: dimineața și seara.

Părerea mea: este un demachiant eficient, deși pare să fie destinat pielii sensibile, înmoaie bine, fără prea multe insistențe, machiajul de pe față. Simt o senzație de ușoară arsură când mă demachiez, în special în zona ochilor, dar care dispare foarte repede, așa că nu mă deranjează. Cred că e din cauză că e ”mineralactiv”? Voi știți că eu cred că un demachiant asta trebuie să facă: să curățe bine tenul și atât, pentru ca apoi să aplici crema potrivită. Așa că pentru mine e indiferent că scrie că e regenerat sau hidratant, oricum nu asta e menirea sa. Își face treabă, ceea ce e suficient. Se aplică cu pompiță, de bună calitate, nu te scremi să scoți din tub. Mirosul mi-e neutru spre plăcut. Îmi place, e o alternativă bună la gelul cu care mă spăl de obicei pe față și nu simt atât de tare nevoia să folosesc loțiune tonică după acest demachiant (oricum s-a terminat și apa micelară, și tonicul Gerovital).

Contur de ochi anticearcăn Mineralactiv
Complexul unic Argilǎ naturală şi extract organic de Goji alături de Acidul Ferulic, conferă produsului efecte puternic antioxidante, remineralizante, de energizare celulară. 
Complexul de peptide cu acţiune profundă creşte elasticitatea, fermitatea şi densitatea pielii, îmbunătăţeşte microcirculaţia perioculară, redând pielii aspectul ei natural. Acțiune: hrănire, anticearcăn. Vârstă 25+. Tip de ten: sensibil, toate. Utilizare: dimineața și seara.
Ce spun eu: e un gel – cu adevărat gel! – transparent-gălbui, cu un miros discret la fel ca demachiantul. Îl aplic mai ales dimineața, în jurul ochilor și mai cu seama în diminețile crunte, cu mega oboseală la bord. Ca și demachiantul, simt că lucrează când îl aplic și am impresia că îmbunătățește într-adevăr microcirculația.  Nu știu dacă e ok să îl țin la frigider, dar l-am ținut o dată și la frigi și dimineața, senzația aceea de rece e atât de revigorantă! Formatul meu de ochi nu face pungi decât în dimineți sau situații extreme, dar aspectul general e foarte în regulă. Conturul de ochi se pare că Farmec nu mă dezamagește până acum. Îmi mai place și maniera de aplicare, țuguiul acela e foarte haios, cred că ne descurcam și cu o pompiță normală, dar aceatsa e inedită, e simpatică.

Nu prea există aspecte negative pe care să le comunic, legate de aceste două produse Aslavital, atât doar că mi se pare inutil să faci un demachiant care să trâmbițe că e revitalizant, hidratant sau orice altceva. Demachiantul trebuie să curățe, nu să stea pe piele. Trebuie șters odată cu machiajul, altfel îmi imaginez că, dacă hidratează/regenerează etc, intră în piele, și n-aș vrea să între cu tot cu particule de machiaj încă neîndepărtate. Valabil pentru orice demachiant.

Ingrediente (doar la demachiant, că gelul avea doar pe cutie și am aruncat-o)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Si ingredientele? 😀

  • federova, am doar ingredientele de la demachiant, ca cele ale gelului erau pe cutie si n-o mai am…pun imediat

  • Daca zici ca te “arde” usor, nu cred ca as avea curaj sa-l incerc pe tenul meu handi. Vaaai ce-am ras, “nu te scremi” :)):)):))

  • Sandra, ei, ma gadila umorul de inceput de weekend 😛 nu, e o usoara senzatie de caldura, ardusa, racoare depinde fiecare cum simte. e foarte ok

  • l-am incercat si eu, mie imi place mult. nu ma ustura, nu-mi face nici neplacut la piele, dimpotriva. Eu cred totusi ca e important sa zica ce fel de demachiant e; spre exemplu pentru mine e esential sa fie hidratant, pentru ca am ten cu tendinta de uscare, iar uneori nu am chef sa mai aplic crema dupa 😉 very much like this one.

  • Am incercat si eu gelul anticearcane. Efectul: o minuscula ameliorare si cam atat… In primul rand trebuie tratata cauza cearcanelor si a pungilor, altfel nu dispar cu toate cremele din lume. Aslavital combina ingredientele naturale cu o multime de chimicale…ceea ce face din produsele lor ceva ce n-as recomanda nimanui. Incercati gama VIVANATURA 100% natural si eficient. O gama de produse cu parfum discret si seducator de uleiuri esentiale,ce confera toate efectele curative ale plantelor fara alte chimicale.