Review

(Review) Anew Vitale – ten, contur ochi, gel de demachiere

anew vitale  (1)Vă amintiți că am primit mai demult un balon mare cu niște chestiuțe prin el? Era cu produse din noua gamă Anew Vitale de la Avon, pe care am folosit-o de atunci încoace. Gama ANEW VITALE are la bază o tehnologie inovatoare și o formulă ușoară și puternic hidratantă, potrivită atât pentru femeile cu ten normal, cât și pentru cele care se confruntă cu un ten cu imperfecțiuni. Noul portofoliu cuprinde 4 produse esențiale pentru femeile care își doresc îngrijire completă pentru tenul lor: cremă de zi cu factor de protectie SPF25 UVA/UVB, gelul-cremă pentru conturul ochilor, gelul de curățare/demachiere și încă un produs pe care eu nu l-am avut, gelul-cremă pentru noapte. Reiau puțin caracterizarea ce o dă Avon gamei:
Gelul de curățare contribuie la redarea aspectului plin de energie al pielii și la fortificare. Crema de zi cu factor de protecție SPF25 UVA/UVB protejează tenul de factorii care îl usucă în timpul zilei și îi redă aspectul natural și tineresc. Folosind și crema de seară, și gelul cremă pentru ochi, pielea va fi puternic hidratată, iar privirea va fi mai luminoasă.

Vreau să încep prin a spune că îmi place foarte mult nuanța gamei – un roz fuchsia primăvăratic, arată tare bine în realitate! Deși nu am fost atrasă de cremele pentru ten Anew până acum, Vitale mi-a furat privirea.

anew vitale  (4) anew vitale  (5)

Crema de zi cu SPF 25 UVA/UVB este o cremă ușoară, extrem de fină, care îmi aduce aminte de unele din cremele mele preferate de la FLP, Deep Moisturising Cream. Are o textură deosebită, mătăsoasă, să zic așa. Intra rapid în piele și hidratează foarte bine. Nu știu câtă energie/strălucire dă tenului meu, dar se comportă ca un hidratant excelent, așa că o folosesc cu plăcere. Se intinde foarte bine, de aceea nu trebuie folosită o cantitate mare odată.. în stilul ăsta mă întreb când o voi termina…

anew vitale  (9) anew vitale  (11) anew vitale  (10) anew vitale  (6)

Gelul-cremă contur de ochi este un binevenit contur, cu textură ușoară și el, hidratează bine, sunt mulțumită de efectul său. Nu am fost atentă la ridurile fine, oricum cu vârsta mare lucru nu poți face în afară de stil de viață sănătos, hidratare internă și externă corespunzătoare. Dar acest mic gel de ochi este perfect pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor.

anew vitale  (8) anew vitale  (7)anew vitale  (2)anew vitale  (12)Gelul de curățare este unul din preferatele mele. Flaconul nu mă prea încântă, capacul se închide anevoios, uneori renunț să-l închid, însă produsul e grozav. Știți că sunt o fană a demachierii cu apă, așa că dacă demachierea include apă din abundență mă simt ușurată de acest proces plictisitor. Acest gel se masează pe fața umezită, apoi se clătește și se repetă procesul până tenul rămâne curat. În afară de acest gel de curățare care e preferatul meu din toată gama, mai aveam gelul Danielle Laroche și săpunelul lichid cu aloe formulă fără lacrimi de la Forever Living Products. Acum mai am un gel de curățare preferat și care miroase grozav – acest gel de la Anew Vitale. Bine, mirosul gamei e același și e demețial, acrișor și în același timp discret, îmi vine s-o mănânc.

Cred că este o gamă reușită și bănuiesc că deja se află în cataloagele Avon. Merită achiziționate.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Pe mine, sincer, nu prea m-a convins. Am avut 2 mostre de crema de zi si mi-a placut si nu prea. Am gelul de curatare, dar e ca oricare alt gel de curatare, parca e mai nasol decat varianta veche, si vreau sa spun ca eu am folosit si mai folosesc destule produse Avon, dar gama veche, cea Rejuvenate (pe albastru), mi s-a parut mult mai buna. Mai ales ca am avut si crema de zi si gelul de curatare, full-size, plus un ser cu acid glicolic. Iar mie, mirosul mi se pare a Pantene, am avut eu o spuma de par acum multi ani care asa mirosea. Eu am tenul mixt, poate in alte cazuri e bun…

  • Doina Palade, eu nu stiu cum era gama mai veche, am incercat-o doar pe asta. Eu am tenul uscat si mi-a priit. Mirosul fructat e fructat in orice l-ai pune, sampon sau crema, nu vad care e problema. Dar desigur, unor tenuri li se potriveste gama, altora nu. Mie imi place cum se comporta gelul de curatare.

  • Mi-am luat si eu gelul de curatare si imi place mult!:X