Review

Spumă de curățare ten Nspa Hot Cloth Polish

Sunt un mare fan al gelurilor și produselor de curățare a tenului cu care mă pot spăla rapid de machiaj, pentru că nu am răbdare cu dischetele demachiante. Știu că trebuie făcut fix invers, însă rutina mea e următoarea: spăl jos ”grosul”, apoi demachiez rămășițele cu dischete și mai spăl încă o dată tenul. Mi se pare muuult mai rapid și fac asta de ceva timp.

În general, folosesc geluri de curățare, cam de toate, iar acum am o spumă superbă din UK, cadou de la soră-mea. Și pentru că e tare frumoasă și se simte superb, am decis să vă povestesc de ea.

Este de la NSPA, Hot Cloth Polish with muslin cloth to quicly cleanse, exfoliate and purify skin. Are unt de cacao și ulei esențial de neroli și face parte dintr-o gamă mai largă de îngrijire, pentru că acesta este Exfoliate 2, deci probabil există și pasul 1.

Ca și consistență, seamănă cu spuma de ras a bărbaților, însă e mai cremoasă, înmoaie machiajul și se poate apoi spăla normal sau proceda cum arată în videoul lor de promo, mai jos, cu comprese sterile cred că ar fi o soluție, că au aceeași textură. Nu neg că îmi place și aspectul extrem de clean și profesionist al flacoanelor și faptul că nu e o avere, costă în jur de 7 lire. Formula e îmbunătățită cu vitamina A, E și provitamina B5. Dacă există și în România, let me know 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)