Review

(Review) Balea – apă micelară ten sensibil

Nu credeam că voi scrie curând de vreo apă micelară, pentru că cred că am fost destul de explicită când mi-am exprimat afinitatea pentru acest tip de produs de curățare, pe care îl folosesc, de la ce firmă prind, aproape zilnic. Iar cum loțiunile micelare sunt, în mare, la fel, nu e mare lucru de spus despre ele, decât că diferă neglijabil de la un brand la altul.

În teorie, toate fac același lucru: miceliile curăță, demachiază și tonifică pielea, adică sunt mai mult decât o loțiune tonică. Nimic de zis în plus. Până la această loțiune micelară pentru ten sensibil, de la Balea. În general, îmi plac produsele DM (Balea, Alverde) – sunt curățele ca ingrediente, drăguțe, își fac treaba și sunt foarte accesibile ca preț, am chiar povestit de gelurile de curățare aici.  Însă această loțiune micelară nu e tocmai ce îmi doream.

Particularitatea loțiunii micelare Balea pentru ten sensibil e că are niște bule ca de spumă, care pe dischetă se simt ca… un săpunel lichid foarte light. Curăță delicat tenul, asta da, însă rămâne pe față senzația de gel de curățare. Eu îl luasem tocmai pentru atunci când nu am chef să mă spăl pe față cu gelul de curățare. Dar rămâne așa de lunecos, încât ai nevoie să îl speli jos, deși scrie că e fără clătire. Chestiunea aceasta nu mi-a plăcut la loțiunea asta, de obicei, mă aștept ca discheta cu micelara să fie ultimul pas înainte de aplicarea cremei de hidratare. Nu să mă muruiesc cu apă. E 400 ml, o să mă țină mult și bine, dar o să fie ca un gel de spălat fața la care consumi, în plus, dischete. Me not likey, nu îl mai iau veci.

apa-micelara-1 apa-micelara-3 apa-micelara-4 apa-micelara-6

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)