Review Shopping

Balonul surpriză și Anew Vitale

Dimineață, când m-am întors de la stagiu, pe canapeaua de acasă trona un balon cu tul de balerină lila foarte haios, pe care scria următorul mesaj: Energizează-te, începe cu tenul tău! Deși mi-am dat seama că e vorba de o nouă gamă de îngrijire a pielii marca Avon Cosmetics, m-am lăsat dusă de joc și am spart balonul cu aculețul acela super elegant, iar în balon sălășluiau niște reprezentante rozosine ale noii game Anew Vitale, îngropate într-o grămadă de confetti asortat! Foarte girlie, a fost o surpriză foarte drăguță! Îmi place tare mult cum îmbracă Avon surprizele, vezi și ce am primit în decembrie.

anew vitale

Acum câteva lucruri pe care le-am aflat despre noua gamă. ”Complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanți și aminoacizi, ajută la înlăturarea primelor semne de oboseală a tenului care apar în preajma vârstei de 25 de ani.” M-a atins. Exact de pe la 25 de ani am observat că nu mai scap de cearcăne oricât aș dormi și mi se instalează niște liniuțe fiiine, nepoftite, în jurul ochilor mei exotici… ”Și mai e ceva: aroma floral-fructată te va surprinde plăcut de fiecare dată.” Mmm, confirm, aroma e yummy și discretă. 

anew vitale1Alte lucruri despre Anew Vitale:

”Gama are la bază o tehnologie inovatoare și o formulă ușoară și puternic hidratantă, potrivită atât pentru femeile cu ten normal, cât și pentru cele care se confruntă cu un ten cu imperfecțiuni.

Noul portofoliu cuprinde 4 produse esențiale pentru femeile care își doresc îngrijire completă pentru tenul lor. Gelul de curățare contribuie la redarea aspectului plin de energie al pielii și la fortificare. Crema de zi cu factor de protecție SPF25 UVA/UVB protejează tenul de factorii care îl usucă în timpul zilei și îi redă aspectul natural și tineresc. Folosind și crema de seară, și gelul cremă pentru ochi, pielea va fi puternic hidratată, iar privirea va fi mai luminoasă.”

Eu am aici crema de zi, conturul-gel pentru ochi și gelul de curățare, pe care sunt nerăbdătoare să le folosesc și să vă povestesc despre ele. Mă simt o răsfățată.

Later edit: vezi review-ul gamei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Ce surpriza creativa~! am mai zarit-o si pe la alte bloggerite, intr-adevar a fost un cadou foarte inspirat si menit sa aduca zambetele pe buzele voastre!Te pup si sa ne impartasesti parerea despre produse! :*

  • si mie imi place mult cum le ambaleaza 🙂

  • Ştiu că e o întrebare stupidă, dar nu m-am prins niciodată şi nici instructiunile de pe ambalaje nu mi s-au părut vreodată edificatoare: după gelul de curăţare se foloseşte conturul gel de ochi si apoi crema de zi/noapte, sau invers? What do?

  • Foarte tare ideea cu ambalajul 🙂 asteptam parerea ta despre produse :d pupici

  • Andreea, eu folosesc conturul de ochi prima data, apoi folosesc crema de fata, ocolind zona ochilor. Ca nu mai e nevoie 🙂