Featured Review

Rimel Avon Super Shock (review)

avon super shock rimelAcesta este unul din produsele găsite în cadoul primit de la Avon de sărbători – o surpriză atât de frumos aranjată, încât m-a impresionat. Deși ”calul de căpătat nu se caută la dinți”, o să vă povestesc despre rimel. Rimelul se află în ”straie de sărbătoare”, într-o culoare roșie spre maro, eu aș fi preferat un negru elegant, deci ambalajul nu m-a dat pe spate. Flaconelul e gros, dă senzația de consistență. Peria îmi place cel mai mult, e cu peri scurți, e grosuță, arată bine, rimelează fain. Rezistența rimelului este medie, nu e rezistent la transfer. Produsul promite niște gene super-shock, însă, după 3 straturi aplicate, mie nu mi se pare că au un efect atât de ”șocant”. Dacă e să fac o comparație, cred că rimelul Super Curlacious are un efect mai vizibil. Voi, ce ziceți? Las pozele să vorbească, eu zic că e bun pentru un rimel normal, fără prea multe așteptări, e ok, dar nu vă așteptați la cine știe ce volum sau lungire. Voi ați încercat Drama, tot de la Avon? Îmi puteți spune o părere?

avon super shock inainte dupa

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Cred ca aici depinde si de gene..eu ma impac foarte bine cu acest rimel si aplicat cu atentie imi face genele misto:D

  • Roxx, cu siguranta.. la mine numa clinique si doll lashes de la lancome au avut cu adevarat un efect wow

  • Sigina sa stii ca rimelul asta e noul meu preferat,mi se pare absolut super bun.Face tot ce imi doresc eu. Problema care am observat-o cu el e ca se usuca repede.Il am de nici 2 luni si deja se cam usuca..

  • Maia Marcu, la mine trebuie sa fie intr-adevar foarte bun ca sa se vada ceva, eu am genele scurte si drepte. In afara de cele mentionate in comentariul de mai sus nimic nu ma multumeste. 🙂 Dar altora, cu gene “normale”, probabil le prieste, ca si tie 🙂

  • Acesta e rimelul care il folosesc in momentul de fata. Imi place, e ok, nu e cel mai wow da nici de rau nu as putea vorbi de el. Am incercat si Drama chiar atunci cand a aparut… mi-a fost putin sod cu periuta aia mai ciudata, dar, a fost ok si el. La inceput nu m-am inteles asa bine cu el (Drama) dar dupa o luna de zile aproximativ cand a inceput sa se usuce mai bine, parca imi facea genele mult mai frumoase. Avea si el momentele lui ce-i drept, ca, in unele zile imi facea niste gene de parca aveam gene false, iar in alta zile, imi venea sa dau cu el de toti peretii. Dar, daca ar fi sa aleg intre ele, cred ca as ramane la SuperShock.

  • Dalia, multumesc 🙂

  • Buna Siginia,
    In primul rând vreau sa știi ca iti ador stilul si ne intersectam in destul de multe aspecte.
    Mai apoi, referitor la mascara Drama, nu îmi place deloc. Efectul nu e deloc dramatic, decât in sens negativ, lipeste genele si se scutura. Groaznic!
    Pe curând!

  • Diana, multumesc pentru impresie. Eu cred ca doar sunt prezentate bombastic, altfel sunt niste rimeluri ok, simple, nici rele, nici bune. Avon are si produse super, si mai putin.. eu de fdt de ten Avon Lux sunt extra incantata