Featured Shopping

Cadourile de suflet – ce zici despre ele?

fairy tale winterDecembrie, luna care sărbătorește iarna, cu beteala de fulgi mișcătoare ce se așterne în plăpumi pufoase peste toată așezarea, însăilate cu lumini de la un capăt al altul al orașului, e o perioadă emoțională, pe care majoritatea o așteptăm cu drag. Cu ea se sfârșește încă un an, e respiro-ul pe care îl necesităm cu toții, alături de cei dragi: familie sau prieteni apropiați sau chiar oameni noi cu care ne simțim bine. Și hai să fim sinceri, așteptăm cu mare nerăbdare cadourile, aici nu e o diferență prea mare între cei mari și cei mici. Nu știu pentru voi, dar pentru mine un lucru primit cadou e mai valoros și țin la el cât timp există, decât un lucru mai costisitor poate, cumpărat de mine. Asta cu atât mai mult cu cât are și parfum din trecut, cum e Far Away, de la Avon. Doamne, cât de fascinată eram de parfumurile Avon undeva, înainte de adolescență, și îmi amintesc cum jinduiam la Celebre când a fost lansat. Cred că sunt primele parfumuri pe care când le miros, mă întorc inevitabil în timp. Un astfel de cadou se numește cadou cu amintiri. Sau cutie cu amintiri. Care creează o căldură și un confort, îți readuc o lume întreagă în fața ochilor minții. Sunt cadouri simbolice și de suflet, rezonând perfect cu starea în care unii suntem deja, deși fizic încă mai dăm pe la servici, școală sau alte cele. Tu te-ai gândit vreodată ca, în această perioadă din an, să faci niște cadouri de suflet, cu suflet? Care sunt acelea? Dacă nu aveți idei, poate crearea unui precedent parfumat vă este de folos. E amintirea cea mai puternică ce rămâne peste ani… Nici nu mă miră că printre propunerile Avon domină parfumul – vezi aici inspirația. Aveți un produs dintre cele de la Avon care v-a fost drag de-a lungul timpului?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • de la avon cumpar de ani de zile 2 produse si anume: pudra sub forma de perle si de la color trend un tus de ochi argintiu cu sclipici care nu stiu de ce dar nu a aparut in catalogul de decembrie. am mai prins acum 1-2 ani niste charms pentru bratara, au fost de buna calitate, in special broasca testoasa cu cristale aplicate, nici unul nu a cazut de atata timp.
    in rest am avut dezamagiri cu ojele avon care sunt execrabile atat la aplicarea pe unghie cat si la consistenta si rezistenta.

  • Aaah, luciul de buze cu bilă cu aromă de piersică. Prietena mea avea cu zmeură și ne dădeam amândouă în prostie, avea un gust așa dulce dar foarte artificial și lăsa o senzație ciudată pe limbă :)) De parfumurile Avon nu am fost pasionată niciodată, știu că îmi plăcea pe paginile parfumate Pur Blanca, în rest mi se părea că toate aveau un numitor comun și miroseau cumva similar, fie de bărbați sau de femei.

    Cât despre cadouri cu amintiri, pentru mine înseamnă cadourile gen lame de ras pentru tata, o cremă nivea pentru mama, un tricou pentru fratele meu plus ciocolată și portocale. Mi se par nostalgice :). Să vedem ce le iau anul ăsta.