Featured Review

Tușul de ochi cremă, de la e.l.f. reloaded.

V-ați mai întâlnit cu acest produs la mine pe blog aici. Nu l-am mai recumpărat, dar noroc că l-am primit în goodies bag. Eu zic că acum a venit exact la țanc, deoarece mi-a venit pofta de cateyes de alea ”grele”, în genul machiajului de aici. Primul, din cauză că nu prinsesem precizie cu pensulița, l-am lăsat baltă până s-a uscat iremediabil și apoi l-am aruncat. Acesta însă nu cred ca va prinde uscarea.
Pentru ochii în formă asiatică așa cum sunt ai mei e greu să găsești o soluție care să arate bine pe pleoapă când ai atâtea modele frumoase pe net pe care ai vrea să le reproduci. De asemenea, formele asiatice de ochi sunt atât de variate! Pe lângă formă, ochii mei sunt și micuți. Nu prea îmi permit luxul să fac atâtea jocuri de culori pe pleoapă, dimpotrivă, cred că pot folosi doar 2 nuanțe: cea de pe pleoapă, care oricum nu se vede decât când închid ochii și cea de sub arcadă. Și, of course, produsul blendingului lor. Mă rog. La cateyes e o altă belea. Tot așa, trebuie dus mai sus negrul, pentru că dacă am ochii deschiși, nici măcar nu contează dacă dunga de tuș e groasă sau subțire, că nu se vede. Încă mă antrenez cu cateyes-ul pe ochii mei, așa că be gentle (am văzut că m-am mâzgălit într-o poză, dar ați prins ideea)

Tușul acesta se usucă ușor și, dacă aplic o bază înainte nici nu se întinde. Îmi place în continuare ”despre dânsul”. 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Dupa ce se usca nu se ia pe pleoapa superioara oare? Eu l-am incercat pe cel de la Essence din Douglas si oricat stau cuminte sa se uste bine-bine, dupa un timp se cam ia….isi face umbre singur :)) pensula vine odata cu tusul, sau e comandata separat?

  • Alessandra, pensula vine cu tusul. Daca pui primer de pleope nu ar trebui sa se ia, la mine se ia orice, ca asa mi-e pleoapa

  • Eu am tusul crema de la AVON super-Shok cu pensulita inca ma mai chinui sa-mi fac cateyes dar la cat de des il folosec 😛 il prefer mai degraba pe cel sub forma de carioca sau pe cel cu pensulita cu varf tare de genul celui de la Sleek Dip it 🙂