Featured Review

Blush cremă e.l.f. studio (review)

Descriere: Acest uimitor fard de obraz crema iti ofera tot ce ai nevoie! Este neted si se aplica ca orice alta crema, avand o textura extraordinara, apoi se transforma intr-o pulbere catifelata, oferind o culoare intensa, care se pastreaza timp indelungat, fara aspect uleios. Formula usoara si racoritoare, fara ulei, arata natural pe piele si da o stralucire minunata, perfecta pentru toate tipurile de ten. Poate fi aplicata in mai multe straturi, pana se obtine intensitatea dorita.
Instrucțiuni: Aplicati-l pe pielea curata sau peste fondul de ten pentru o culoare intensa, sau inainte de fondul de ten pentru o stralucire minunata. Aplicati blush-ul cu varful degetului sau folositi pensula Stipple. Utilizati doua nuante pentru a defini conturul fetei si evidentiati pometii pentru un look natural. Pentru a pastra produsul in conditii optime, asigrati-va ca capacul este bine inchis.

Cutia fardului de obraz seamănp cu cea a tușului de pleoape, însă este mai mare. Îmi place foarte mult culoarea, e, de altfel foarte pigmentată. Trebuie să iei extrem de puțin pe buricul degetului, altfel riști să te pomenești cu ditamai bujorii. Eu cred că, dacă l-aș folosi doar ca blush, s-ar usca într-un final sau s-ar termina foarte greu, așa că îl folosesc cu succes și pe buze. Pigmentează buzele cu un trandafiriu natural, sănătos și rezistent. Eu am nuanța Seductress, care pe site la elf nu arată prea grozav, dar care e superbă în realitate. Este, deci, un blush/ruj cremă rezistent pentru mine, pigmentul nu se duce foarte ușor, nici de pe obraji, nici de pe buze. La demachiere trebuie insistat pe pomeți. Textura e atât de fină, ca o spumiță. Pe piele se transformă în pudră, nu lucește. E superb blush-ul, nu mă așteptam să îmi placă așa de mult. Îl folosesc zilnic 🙂

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Ooo, dragut…m-ai convins sa il comand si eu. App, I love your nails!!! 😡

  • Antigoni, mersi 🙂 Eu cred ca blush-ul e perfect pt ten uscat. Nu stiu pt restul