Shopping

Blonde Luxe next winter

S-a terminat toamna mea. Calendaristic vorbind. Sper la un 1 Decembrie frumos și călduț, așa cum îl laudă meteorologii. Și fără ceață mai ales, că mai avem puțin și turnăm live ”The Mist 2nd”. Voi știți că iubesc culorile. Iubesc și albul iernii, cu măsură. Într-o perioadă în care totul pare adormit, încercăm să trezim noi la viață lucrurile artificial. Ne prelungim soarele cu becul… sau cu lumânările pentru cei mai romantici… sau pentru cei care nu și-au plătit Electrica 🙂 Înlocuim vioiciunea culorilor naturii cu becuri și beteală colorate. Ne colorăm pe noi înșine. În special luna decembrie știm s-o colorăm riguros cu roșu, auriu, argintiu, arămiu. Culori regale, luxoase, menite să ne facă prea lungile nopți mai glam, măcar. Blonde, red lipstick and glod îmi sună familiar atât pentru că mă reprezintă, dar și pentru că pare să caracterizeze noua gamă de machiaj Avon Luxe. Pentru realizarea acestei game s-au folosit ingrediente rare, prețioase, introduse în formule bogate, ce respectă pielea. De la diamante negre la safire albe, de la mătase la delicata orhidee, toate converg într-o formulă specială pentru a oferi o apariție softisticată.

Drept garanție pentru această gamă ne stă Loredana Groza. Nu cred că putea să aleagă o vedetă autohtonă mai potrivită ca imagine a gamei, deși machiajul de lux se potrivește oricărei culori de podoabă capilară. Îmi imaginez aceste culori la o superbă brunetă, castanie sau roșcată! Să trecem pofticios în revistă bunătățile gamei. Acestea sunt în număr de 8: Pandantiv cu luciu de buze, Mascara, Fard de pleoape, Contur de ochi, Ruj, Luciu de buze, Fond de ten, Pudră compactă. Modul de prezentare mi se pare atrăgător și deja mi-am făcut wishlist:
• Mascara îmbogăţită cu pudră de diamant negru îţi îmbracă genele într-un negru mai intens ca niciodată. Un amestec inedit de culoare intensă şi volum surprinzător. Periuţa clasică defineşte perfect genele şi le acoperă uniform, fără să le încarce.
• Fardul de pleoape are formulă pudrată ce conţine extract de mătase care o face să creeze un efect satinat pe pleoape.
• Conturul de ochi este ideal pentru conturarea precisă a privirii şi pentru punerea ei în valoare cu un plus de profunzime.
• Rujul îţi va îmbrăca buzele într-un strat de culoare vibrantă, cu textură cremoasă.
• Luciul de buze are formula îmbogăţită cu extract de mătase, conferind strălucire intensă şi de durată buzelor. Învăluie buzele în strălucire şi are grijă ca textura lor să se menţina moale şi catifelată.
• Formula uşoară şi hidratantă a fondului de ten conferă luminozitate şi un aspect impecabil tenului. Produsul este non-comedogenic şi asigură protecţie UV datorită SPF 20.
• Pudra compactă cu extract de safir alb îţi finisează perfect machiajului, conferindu-i un efect de matifiere care se menţine ore întregi. Ascunde imprefecţiunile şi uniformizează textura pielii.

Vouă ce vă face cu ochiul?

Vă las cu o sesiune drăguță de makeup

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • nu-s fan Avon, desi eram consumatoare activa acum cativa ani, cand inca nu exista o varietate in magazine, dar parca parca as incerca ceva din colectia asta; probabil ca diva de Lori ma influenteaza, tare-mi place de dansa 😉