Featured Review

Avon Haul: câteva produse, câteva impresii

Vreau să vă arăt câteva din produsele Avon pe care le am și să îmi spuneți și voi ce părere aveți despre ele, dacă l-ați avut pe vreunul.

Am dorit lip plumper-ul din curiozitate, nu aveam mari așteptări de la el. Că e mai bine să n-ai și să ai surprize plăcute, nu? Culoarea nu e tocmai aceea pe care o văzusem în catalog, dar merge, e ok, un roz ceva mai prăfuit. Senzația la aplicare pe buze e de iute, suportabil, nu ca în cazul Lip Injection (vezi ep.1, 2 și 3). Umple buzele, diferența de mărire nu e atât de sesizabilă, dar are o bilă albă la hidratare vs Lip Injection care mi-a uscat și crăpat buzele. V-ați dori o variantă de lip plumper care să ofere volum, dar fără să piște? Eu da. Mă rog, acesta, de la Avon, e destul de ok, e mai degrabă foarte mentolat sau dă senzație răcoroasă decâ pișcăceală. Nah, nici nu știu 🙂

Am folosit iluminatorul facial doar în zonele clasice, nu pe tot tenul – logic. Nici de la acesta nu mă așteptam la prea mult, dar am avut surpriza să aibă o textură mai fină și mai cremoasă decât varianta elf, cu un aspect asemănător (tot alb, cremos-fluid), Shimmering facial whip. Oferă o luminozitate naturală, sănătoasă. I like.

Loțiunea after sun (cea turcoaz) a fost folosită de mine după ce am venit de la mare și mai apoi, după expuneri la soare pe ici pe colo. E un lichid ușor uleios, fără a rămâne gras, fresh, plăcut, calmează și uniformizează bronzul. Mi-a plăcut, păcat ca nu l-am avut chiar din vară! Gelul de duș Senses Serenity l-am luat pentru aromaterapie, știam aromele Senses. Poate că șamponul Avon Naturals 2 în 1 o să vă ridice semne de întrebare legate de ce caută la mine. Într-adevăr, eu folosesc produsele pe care le știți din secțiunea ”păr blond”, dar am fost curioasă tare să încerc șampoanele Avon, mai ales acesta, care miroase grozav și lasă părul fin. L-au plăcut și niște prietenuțe aflate în vizită așa că l-am lăsat lor 🙂 Sunt o beauty-curioasă, uneori, dacă am încercat ceva, chiar dacă îmi place, îl fac cadou apropiaților care-l râvnesc. ;))

Setul Skin So Soft Satin Sheer a fost o provocare pentru mine. În primul rând, privind deodorantele, eu nu mă despart de Dove, care mi-e singurul eficient. În al doilea rând, creme de mâini am, chiar de la Avon, foarte bună. Mi-a atras însă atenția uleiul de corp. Iar mie îmi place parfumarea în straturi așa că am luat tot setul. La fel ca în cazul produselor de mai sus, deodorantul a fost privit cu neîncredere. Totuși, l-am folosit timp de o săptămână fără să simt ”porcușori” sub braț înainte de vreme. Nu sunt mare fan roll on-uri, dar chiar e bunicel! Uleiul de corp este bifazic și trebuie agitat înainte de folosire. Îmi place că se aplică cu pulverizator și senzația pe piele e satinată. Nu știu cât hidratează… în schimb, este extrem de parfumat! Mă îneacă parfumul dacă mă dau pe tot corpul, ceea ce nu e grozav și, psihic sau nu, am impresia că mă mănâncă pielea de la el – nu tare și nu pentru mult timp. Cred că e de vină parfumul, până se volatilizează… Cel mai puțin m-a impresionat crema de mâini, care e ca oricare alta.

În afară de cele prezentate mai sus, am comandat și sprayul Perceive fiindcă îmi aduce aminte de adolescență, ca și celelalte parfumuri clasice Avon. Cred că le voi achiziționa pe toate, de amintiri din copilărie. De asemenea, mi-am luat o ascuțitoare dublă pentru creioane groase și subțiri. Voi ce părere aveți de produsele de mai sus? Le aveți? Le-ați avut? Vă plac?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • frumoase achizitii 🙂 sa le folosesti cu placere.si eu cumpar des produse Avon pentru ca imi plac , mai ales parfumurile

  • N-am mai avut demult produse Avon (inafar de Little Black Dress pe care-l folosesc frecvent).
    Vai vai vai ce-mi face dove-ul cu bluzitele, mi le strica de-a dreptul, dar l-am folosit multa vreme caci era acceptabil (cine vrea sa testeze antiperspirante sa ma puna pe mine la test zic). Mi-am luat un stick Mitchum si face treaba foarte buna, nici nu pateaza hainele (nu foarte tare). Insa se spala greu de pe piele, nici apa nu adera la el… :-s

  • Asta e problema cu rujurile si glossurile de la Avon.In catalog vezi o nuanta si in realitate e alta.Oricum Avon ramane o firma de la care toate adolescenta mi-am comandat de toate.Parfumul Little black dress si Passion dance erau preferatele mele!Si pudra de la Color trends evident!

  • Ce de bunatati!:X Trebuie sa mai fac si eu o comanda Avon, mi-e dor!:)

  • Setul Skin So Soft l-am primit si eu cadou si am fost destul de incantata de el.Imi place foarte mult mirosul:x