Featured Review Shopping

Tratamentul pentru creșterea genelor EE și la Naturland

Fiindcă v-a plăcut mult promoția anterioară, primăvara asta am sădit și deja a răsărit o nouă ofertă la Eyelash Enhancer: transport gratuit, ceea ce înseamnă că fac cinste cu costul transportului.
Și cu această ocazie țin să vă amintesc câteva instrucțiuni legate de tratamentul pentru creșterea genelor dintr-un post anterior, pe care îl puteți găsi aici. Genele au o durată de creștere de 7-8 săptămâni. Primele diferențe în momentul utilizării tratamentului pentru creșterea și volumul genelor Eyelash Enhancer le veți observa la 3-4 săptămâni de la utilizare. Nu renunțați și folosiți-l cu conștiinciozitate timp de 7-8 săptămâni. E nevoie de răbdare și perseverență, să nu uitați să îl aplicați.

”după 3 saptamani de folosire am observat ca am genele o idee mai lungi decât erau inainte; efectul se vede în special la cele de jos, iar cele de sus par mai dese, plus că dacă le dau și cu mascara, efectul e mult mai pronunțat. Sunt mulțumită de efecte și voi folosi EE până se termină; mă bucur că l-am testat și că mi-a priit.” îmi scrie Mălina (Jade în comentarii) pe mail – mulțumesc pentru feedback!

Formula sa revoluționară cu extracte naturale și peptide îl fac să fie un tratament eficient pentru a obține gene mai dese și mai lungi, însă și fără efecte secundare negative. Unele substanțe chimice folosite în unele produse similare de pe piața internațională dau efecte secundare extrem de neplăcute. Nu am vrea să ne jucăm cu lumina ochilor noștri, la propriu, nu-i așa? De aceea, formula naturală Eyelash Enhancer oferă și siguranță în folosire (vezi întrebările frecvente).

Comandă-l acum pentru a beneficia de transport gratuit! Nu uita că EE e un cadou inedit și frumos pe care vi-l puteți face vouă înșivă sa prietenelor voastre! În Cluj, produsul se poate achiziționa și din magazinul Naturland, de pe strada Ferdinand (vizavi de Central).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)