Featured Lifestyle

Final de promoție & lichidare stoc vară

Iată că a sosit și momentul ăsta – încheiem promoția pentru Eyelash Enhancer, lucru care coincide și cu lichidarea stocului de vară. Astfel, dacă v-ați dorit EE și încă nu v-ați decis, acum este momentul. Mai aveti până vineri, 14.09.2012 să comandați unul (sau mai multe, cum a fost cazul în ultima vreme) la prețul promoțional de doar 79 RON (+ transport). De săptămâna viitoare prețul Eyelash Enhancer revine la cel inițial, de 99 RON. Totodată, vom schimba și modalitatea de trimitere & plată – veți avea posibilitatea să plătiți atât cu cardul, cât și PayPal și ordin de plată iar transportul se va face exclusiv prin curier asigurat – facem acest lucru deoarece au existat retururi cauzate fie de nepăsarea și neglijența transportatorului (Poșta Română), fie din răutatea/nepăsarea unor “cliente”.

Am investit mult timp, nervi și bani în acest business și dorim să oferim clienților de bună credință o experiență de neuitat cu Sigina Cosmetics și de aceea ne organizăm acum un pic mai bine, ca urmare și această postare 🙂

Între timp “Sigina” a devenit marcă înregistrată la OSIM (sub nr. 118160) – încă o dovadă a faptului că luăm acest business în serios.

Produsul este unul premium, cu rezultate foarte bune (review-uri de la cliente), este un produs inovatorfeatured in publicații, pe site-uri de beauty, la târguri de profil, la diferite  televiziuni. Faptul că vă putem oferi acest produs la un preț mic este rezultatul investițiilor inițiale substanțiale și a colaborării strânse cu laboratorul care a creat acest produs pentru noi.

Ne pregătim acum însă de toamnă și strângem rândurile – de aceea am decis să anunțăm finalul promoției și să lăsăm timp suficient celor care doresc să comande Eyelash Enhancer la prețul promoțional.

Mulțumim pe această cale tuturor clientelor și cumpărătorilor, precum și cititoarelor sigina.ro pentru susținere, răbdare și implicare.

Thank you for your business!

Cu drag,
Echipa WWI/Sigina Cosmetics

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)