Review

Review Eyelash Enhancer: ce spun ele

A trecut ceva timp de la lansarea produsului Eyelash Enhancer și am primit și două review-uri. Mărturisesc că aștept cu nerăbdare review-urile celor care doresc să mi le trimită, dacă doresc, deoarece sunt curioasă și de impresiile altora după utlizarea lui.

Pentru cei care abia au venit pe blogul meu, am lansat Eyelash Enhancer ca o necesitate de a crește natural genele mai lungi. Când l-am testat eu personal, nu mă gândeam că îmi va folosi, necum că îl voi lansa, așa că n-am făcut poze before and after. Am doar after, și e prima oară în viața mea când simt că genele mele ating pleoapa superioară cu sau fără rimel. Înainte nu atingeau nici cu rimel. Așa că o să vă ofer review-urile trimise de fetele care l-au achiziționat (cele care doresc, desigur) cu poze, cel mai dezirabil, dar și impresiile lor. Vă dați seama că îmi era foarte ușor să fac un advertorial bombastic și să pun o poză cu niște gene fotoșopate, cum sunt *toate* imaginile care au legătură cu produse de gene (de ex, rimeluri), însă nu am vrut așa ceva. Nu vă promit marea cu sarea, cum fac advertaserii clasici, că o să vi se dubleze genele sau că vor crește nu-știu-cât de mari, fiindcă e fizic imposibil. Însă vă pot spune că vor crește – cât, asta depinde de fiecare persoana în parte. O să observați diferența la rimelare, mai ales. Așa am pățit eu – genele s-au curbat mai mult la rimelare (cu același rimel) și mi-am atins cu ele partea fixă a pleopei superioare, ceea ce înainte nu se întâmpla. Din ce am observat eu, după 2 săptămâni de folosire atunci când l-am testat (prin septembrie 2011, cred), mi s-au îndesat și lungit genele, iar apoi s-au menținut. Fiecare are un prag de creștere, cred, care nu poate fi forțat mai mult.

1. Review-ul vine de la Ioana Păcurar, relatarea ei a fost sinceră și entuziastă și m-am bucurat enorm când am primit-o pe mail, dar și când am văzut pozele! Zice așa:

A trecut o perioada de la lansarea produsului și eu am fost una din norocoasele care a avut șansa sa testeze “veridicitatea” spuselor Siginei. Au trecut 2 săptămâni jumate și pot să zic că se vede o diferență. Eu înainte aveam o problemă cu căzutul genelor și din cauza asta nu pot folosi niciun fel de rimel ( niciodată). Așa ca eu fac parte din categoria fetelor/femeilor machiate la ochi dar fără rimel. Am fost la dermatolog și la teste și am o alergie la o substanță continută de toate rimelurile posibile. Prin urmare, produsul lansat a venit ca o provocare pentru genele mele. L-am folosit zilnic, ( 1 data/zi) seara, dupa demachierea și curățarea feței. Am observat că, dacă ajunge puțină soluție în contact cu ochiul, apare o senzație de usturime, dar fără înroșirea ochiului, și care dispare la clătirea cu apă. Îmi place pensula cu care se aplică produsul, e la fel cucele ale tușurilor pentru ochi și se poate aplica cu ușurință exact la baza genelor cum scrie pe prospect. Eyelash Enhancer e o soluție transparentă, fără miros, care pe un ten sensibil nu provoacă niciun fel de reactie alergică (eu am ten sensibil și un demachiant mai prost sau creme gen avon/oriflame îmi provoacă alergie).

La prima vedere, 5 ml cat contine flaconul, pare puțin, dar se folosește doar câte un strop mic la fiecare utilizare asa ca sigur va ajunge pentru o utilizare de până la 2 luni. 
Pot sa spun că de când am început să folosesc acest produs am observat o îngroșare a firului de păr. Nu îmi mai cad genele la fiecare demachiere și aș putea zice că au și crescut puțin, dar doar din poze, măsuratori sincer nu am facut iar rimel, dupa cum am spus, nu folosesc.”

Ioana a atașat și pozele făcute de ea, înainte și dupa doar 2 săptămâni jumate de utilizare. Produsul trebuie folosit cam 3-4 săptămâni. Țin să reamintesc că produsul nu prezintă nicio reacție adversă. Dacă intră cumva în ochi, pișcă pentru foarte scurt timp, dar nu înroșește și nu face rău. Am ținut ca ingredientelor să nu le fie adăugate agenți de îngroșare, ca să fie cât mai ”curat” și ca substanțele active să se absoarbă mai repede în piele.”

2. Al doilea review vine de la Diana T, care a testat produsul timp de 3 săptămâni.

Am folosit Eyelash Enhancer de la Sigina in jur de 3 saptamani.Am urmat cu rigurozitate instructiunile, am aplicat produsul la baza genelor in fiecare seara. Atentie, sa nu puneti prea mult sau sa va dati din greseala in ochi pentru ca ustura 😀 si lacrimand o sa vi-l stergeti.  Chiar dupa a treia zi am sesizat ca genele de sus sunt un pic mai lungi decat de obicei. Timp de 2 saptamani au tot crescut pana am ajuns sa ma lovesc de arcada cu ele rimelate, ceea ce inainte nu se intampla.In a treia saptamana mi s-a parut ca au crescut mai mult genele de jos, cele de sus ajungand probabil la maximul posibil 🙂 S-au si indesit spre exteriorul ochiului si tot in zona aceea mi s-a parut ca au crescut mai tare, ceea ce e foarte cool pentru ca arata acum ca un fel de “foxy eyelashes”  🙂 Sunt foarte multumita de acest produs si iti multumesc din suflet, Sigina, ca mi-ai dat ocazia sa il incerc :* :* :* Pozele before si after cred ca sunt concludente in a-mi sustine ce am spus mai inainte.

Mi-ar fi plăcut ca pozele să fie realizate cu ochii inchiși, ca să se vadă mai bine, dar oricum apreciez că le-a făcut. Mulțumesc, Diana, pentru review :* Prima poză e before, a doua poză e after.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • arata atat de bine dese. E o varianta foarte buna pentru a nlocui genele false si rimmelul. La cat mai multe produse de genul !

  • spi-oana, thank you. depinde de reactivitatea fiecarei persoane. nu inlocuiesc genele false, nici vorba, dar le imbunatateste pe cele naturale