Review

Cum se folosește Eyelash Enhancer?

Eyelash Enhancer, primul produs sub marca înregistrată Sigina Cosmetics, este o soluție specială de creștere a genelor care se aplică cu o pensuliță, asemănătoare cu cea a unor gloss-uri de buze. În urma aplicării produsului minim 3-4 săptămâni, veți observa o creștere în volum și lungime, cu până la 25% din lungimea inițială a genelor. În review-urile de până acum (vezi aici, review-ul Ioanei Bora și al Teodorei Sevastru) fetele au semnalat și o întărire a genelor. Aceste aspecte mi-au fost semnalate și de persoane care au cumpărat produsul, însă nu mi-au trimis un review în mod special.

Există șanse să nu aveți rezultate? În principiu, nu. După o aplicare corectă a produsului, ar trebui să vedeți diferențe încă din prima săptămână – volum, rezistență sau lungime dar, de obicei, la toate trei. Așa că aveți grijă să aplicați corect produsul. Soluția este suficient de concentrată ca să nu necesite extrem de mult produs, așa că o dungă fină, ca și cea trasată cu tușul de pleoape, la baza genelor, pe piele, sus și jos, este suficientă. Dacă din exces de zel (mi s-a întâmplat mie) puneți mai mult produs, va intra în ochi și va pișca. Dacă ați pățit-o, nu vă faceți probleme, că nu are niciun efect negativ, iar senzația de pișcăceală trece foarte repede. Țineți cont că odată cu lacrimile curse se duce și produsul, așa că dacă nu repetați procedura, cosiderați că nu ați pus deloc. Ar fi bine să vă puteți da produsul și dimineața, și seara. Însă dacă nu puteți dimineața, măcar faceți-o cu rigurozitate seara, pe piele curată. Pe durata tratamentului nu e indicat să purtați gene false (bandă sau individuale), deoarece ar putea afecta rezultatele (gene smulse, absoarberea de substanțe din lipiciul de gene etc). Așa că alegeți ori una, ori alta. Genele false sunt în regulă la momentul lor (port și eu, uneori, sunt ”accesorii” pentru ochi, până la urmă), dar nimic nu poate înlocui genele naturale, lungi și cu volum.

Dacă aveți nelămuriri, consultați întrebările frecvente de pe pagina produsului, pentru a vedea dacă nu am răspuns deja. Fotografia de mai sus, before and after, este extrasă din fișa de rezultate (print screen după document pdf) a testelor clinice ale produsului meu, teste aplicate pe un eșantion de subiecți între 24 și 82 de ani. Așadar, limita de vârstă este destul de permisivă, combinația unică de extracte naturale (în special sâmburi de struguri) și peptide stimulează regenerarea care, de la o vârstă, este deficitară.

Produsul la 99 lei e la un preț absolut decent raportat la calitatea sa și la ce oferă, actualmente el fiind la ofertă promoțională de lansare. Având în vedere că oferta a prins foarte bine am hotărât să o menținem mai mult timp, însă timpul alocat acesteia e pe sfârșite, ca și actualul stoc, de altfel.

Dacă aveți întrebări personale, mail me pe sigina at sigina.com, iar dacă doriți să comandați produsul încă la promoție (79 lei + transport) o puteți face prin formularul de comandă de aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)