Review

Aspiria, deodorant-spray triactiv uscat by Iwostin (review)

Am fost foarte încântată să primesc de la Iwostin deodorantul-spray uscat, care mi-a stârnit o deosebită curiozitate. 🙂 Dar m-am răbdat totuşi şi am aşteptat să îmi pot face o părere despre el.

Descriere:

 • Limitează eliminarea transpiraţiei.
 • Opreşte procesul de înmulţire a bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute.
 • Încetineşte descompunerea bacteriană a lipoproteinelor (prezente în transpiraţia apocrină), care provoacă mirosurile neplăcute.
 • Recomandat pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă şi alergică. Pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

Ingrediente active:

 • Sarea de aluminiulimitează eliminarea transpiraţiei
 • Dry Flo® PCderivat din amidon de porumb. Are actiune similara cu cea a talcului, absorbind excesul de umiditate din zona axilara.
 • Hydagen® C.A.T. încetineste descompunerea bacteriană a lipoproteinelor, prezente în compoziţia transpiraţiei apocrine, cauza mirosurilor neplăcute.

Părerea mea:

Nu am folosit niciodată până acum un spray uscat.  Mi s-a părut foarte interesant din punctul acesta de vedere. Pulverizezi şi dacă atingi axila o simţi uscată. De fapt, e un soi de lichid dar care se usucă instant când ajunge pe piele. Din punctul acesta de vedere e vizibil diferit de alte deodorante spray. De partea asta am fost încântată, mai ales că nu lasă urme pe haine. Arată profi, îmi place enorm combinaţia de culori, mai ales roşul. E nuanţa mea preferată 🙂 Pentru ambalaj – nota 10! 😉

Eficienţa este greu de evaluat în zilele astea atât de reci de iulie, ar fi fost bine să îl fi testat pe căldură. Totuşi, am o vagă impresie că nu ţine nu ştiu cât. Eu am o viaţă activă şi, după câteva ore de umblat şi gonit încep să miros şi nu îmi place. Ce să mai zic după tae bo. Nu prea oferă protecţie pe tot parcursul zilei, dar cu siguranţă e mai eficient decât dezastrul de stick de la Fa Nutriskin pe care nici nu l-am terminat, l-am aruncat direct. În plus, are săruri de aluminiu de care mă lipsesc, dacă am de ales între deodorante cu aluminiu, atunci îmi iau în continuare Dove. Pentru un deodorant cu săruri de aluminiu şi, mai grav, cu formule proprii, nu prea ţine… Îl recomand numai de curiozitate, să vedeţi cum e un spray uscat. Poate vi se potriveşte, eu nu sunt mulţumită decât 50% de el, în condiţiile în care nu am transiparţie excesivă şi totuşi am un stil de viaţă activ. Şi îmi place că e hipoalergenic.

Mulţumesc companiei Iwostin pentru generozitate şi sper ca feedback-ul meu să fie bine primit 🙂

Pupici all, take care :* :*

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Buna Sigina..vreau sa iti marturisesc ca imi plac articolele tale foarte mult…si din dorinta de a interactiona cu alte fete si a invata lucruri noi am decis sa imi fac un blog al meu..sper sa ma perfectionez pe zi ce trece…azi a luat “nastere”blogul meu..si sper sa gasesti de acum inainte lucruri interesante la mine pe blog..pupici si tine’o tot asa..esti o fata super !
  http://elenusha-beauty4girls.blogspot.com-acesta este linkul spre blogul meu!xoxo

 • elenusha, ma bucur ca te alaturi noua 🙂 pune-ti linkul in campul liber unde e si mailul si numele cand comentezi, sa intre lumea direct pe el 🙂

 • Al meu a ramas la parinti, tre’sa-l iau cu mine cand m-oi duce acasa si sa vad cum imi prieste.

 • hm, nush daca il incerc, mai ales ca are aluminiu. Eu am ramas tot la cel de la Hofigal, mie imi prieste de minune, dar spre exemplu, surorilor mele nu, nu le foloseste deloc…;)

 • il recomanzi pt o persoana care are prob destul de mari cu transpiratia? la mine doar deo. maxim are efect , daca ma las de el …sunt UDA :)) 😀

 • malina nu, nu tine….

 • nu stiu ce sa mai incerc sincer 😐 am facut o iritatie de toata “frumusetea” *din cauza deo. maxim x( * mai ales acum ca plec la mare … 🙁