Featured Review

(Review) Deodorant Aqua Nano cu argint și aur coloidal

deodorant aqua nano (1) deodorant aqua nano (4)Deodorantul care nu mă lasă niciodată la greu este de ani de zile cel de la Dove. Cu toate că are aluminiu în compoziție, nu am mai vrut să mă risc cu toate deodorantele naturale, pentru că am avut surprize neplăcute cu ele. Nu am avut un deodorant natural și mai sigur care să fie și bun, mă trezeam după vreo două ore neacoperită, așa că m-am întors la Dove-ul meu. Eu știu o treabă: am nevoie de protecție împotriva mirosurilor urâte și nu mai fac compromis la asta. Singurul deodorant fără aluminiu care m-a mulțumit până acum este Forever Shield, dar deh, știți cum sunt, nu mă pot abține să nu testez.

deodorant aqua nano (5)Deodorantul cu agint și aur coloidal de la Aqua Nano, DeoVis, e achiziționat din Mangalia, de nevoie. E un roll-on cu miros de brad, ce promite protecție 8-12 ore.
Ce îmi place: durabilitate peste așteptări, cel puțin acum, în sezonul rece. Pot să spun că își face treaba grozav, mie mi se potrivește, nu am probleme toată ziua. Argintul coloidal este un antiseptic foarte eficient din cunoștințele mele (eu îl folosesc când sunt răcită), despre aurul coloidal știu că este esențial pentru creier și ajută în tulburările emoționale (depresie, anxietate). Cu siguranță au multe proprietăți aceste două minerale, în formă coloidală. În privința eficienței, nu am ce comenta, și e o variantă naturală și mai netoxică de a te proteja împotriva transpirației (conține o sare de aluminiu mai puțin dăunătoare, sărurile de aluminiu fiind de mai multe feluri). Spre deosebire de Forever Shield, acesta impiedică transpirația total sau parțial, prin închiderea porilor, în funcție de concentrația de piatră de alaun din el.
deodorant aqua nano (3)Ce nu-mi place: e că nu au ingredientele pe ambalaj. Ambalajul îți dă info despre destinația produsului, dar nu și ingrediente. A trebuit să frunzăresc pe net după el, și am găsit descrierea ingredientelor aici.

În concluzie, pentru mine e un deodorant eficient, o surpriză plăcută și îl recomand. E ieftinuț, m-a costat 15 lei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Si eu ma ” lupt ” cu deodorantele fara aluminiu, din pacate pana acum fara succes…
    Piatra de alaun este….tot aluminiu, doar ca in forma naturala si doar denumirea o face mai greu de identificat, ea fiind, din cate stiu, la fel de daunatoare precum aluminiul.
    Asa ca am incetat sa mai caut deodorantul natural perfect, am ramas la al meu Yves Rocher care isi face mereu treaba….:( sad, but true…

  • stilistele, ziceam acolo ca sunt mai multe saruri de aluminiu, unele mai periculoase, altele mai putin. sarea asta cica e mai putin. si eu, am dove-ul, dar imi place si asta

  • Le-am testat si eu aproape pe toate, sperand sa gasesc ~the one~ care nu ma va dezamagi, degeaba. Mai caut. Pe cel de la Forever si eu il folosesc, sotul meu e foarte incantat de el, pe mine nu m-a convins de tot.

  • Tinand cont de faptul ca esti bloggerita, ar trebui sa stii ca nu se spune niciodata, absolut nicicodata “ma risc”, e gresit, se spune doar “eu nu risc”, e deranjant si e gresit sa spui “eu nu ma risc”….totusi

  • Andrada, sunt in cunostinta de cauza despre limba romana, nu uita ca esti pe un blog personal, unde eu am un stil oral, deci scriu cum vorbesc. Si cred ca ar fi o ipocrizie din partea cuiva sa pretinda ca in vorbirea curenta vorbeste pur literar. Aici citesti vorbire curenta in proportie de 90% – deci e absolut in regula, dar banuiesc ca intentia ta a fost pozitiva si nu ai stiut ceea ce tocmai ti-am spus. 🙂