Featured Review

Deodorant mineral Alverde (review)

Descriere: Nu conține arome sintetice, coloranți, conservanți sau substanțe provenite de la animale. Nu conține substanțe pe bază de minerale. Substanțele folosite provin din culturi biologice controlate. Fără alcool.

Sincer nu înțeleg exact ce vrea să spună prin faptul că nu conține substanțe pe bază de minerale, dar cred că traducerea nu e prea exactă, deoarece e un deodorant mineral, și asta se vede din lista de ingrediente. Că sunt din cultură biologică controlată, e minunat. Dar ce, alge? Ar fi o variantă. În fine, am luat deodorantul acesta roll on de la Alverde pentru a mai da o șansă deodorantelor naturale, mai ales pe timp de iarnă, când sudorația nu e atat de abundentă. Cu altele am avut tot experiențe negative, dar cum orice problemă se diminuează în timp, a trecut suficient încât să mă încumet să iau unul de la DM și încă dintr-o gamă a căror produse mie mi-au plăcut până acum. Deci am început să îl folosesc cu scepticism, e albicios, cam udă, cam lasă urmulițe albe. Totuși, vestea bună e că protejează de mirosuri neplăcute, cel puțin pe vreme răcoroasă. Nu mai sunt multe de zis decât că merita să îi fac un review, fiindcă mi-a făcut o surpriză plăcută.:) Nu mai știu cât a costat, dar a fost ieftin.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • L-am cumparat si eu asta vara pentru a-l testa si din pacate vara pica examenul mirosurilor neplacute. Am zis sa-i mai dau o sansa acum ca a venit toamna si acum vad ca face fata.

    Piatra de alaun ai incercat-o?

  • Monica, nu, dar nu am incredere, daca imi pica in mana o sa incerc

  • Sa stii ca isi face treaba bine, cel putin toamna si iarna. Cred ca neincrederea vine din obisnuinta noastra cu produsele cosmetice ultra parfumate, de aceea cand folosesc piatra de alaun, desi ma protejeaza bine sunt mereu stresata. Daca folosesc un deodorant normal trece stresu’.

  • Si eu sunt fan deo natural. Pentru mine, cele mai bune sunt de la The All Natural Face, in special cel cu Patchouli. Mai folosesc si piatra de alaun, dar prefer un deo care miroase frumos.