Review

Deostick Fa Nutriskin, protecţie 48h (review)

Înainte să citesc orice alt review, e cazul să scriu întâi părerea mea despre produse, chiar dacă le ţin în draft până le dau drumu… chit că nu cred că o să am răbdare să le ţin.

Mie Fa îmi aminteşte de săpunul solid, şi cam atât. Nu m-am prea frământat după Fa niciodată, aşa că acum, dacă tot a fost campania, am zis Ha!, au făcut ceva inovaţii, e cazul să vedem ce. Nu prea s-au dus pe trendul natural-bio, ok, dar hai să vedem ca produs aproape… clasic ce poate face. Acum am în atenţie deostick-ul.

De obicei caut deodorant stick sau spray fără săruri de aluminiu. În mod curent folosesc deostickul sau spray-ul Dove sau stickul de la Forever Living Products. Celecare sunt mai aproape de natural nu au o eficienţă atât de crescută, dar tot e mai bine decât nimic sau decât unul cu aluminiu. Dar dacă folosesc de astea, de  la cele mai puţin naturale, am o pretenţie: să mă ţină măcar de dimineaţa până seara. Logic, nu?

Informaţiile despre Fa Nutriskin mi s-au părut insuficiente. Produsele, amandoua, n-au descrieri, nu am primit materiale publicitare informaţionale, ca în alte campanii. Deci nu ştiu nimic, decât ce văd pe etichetă şi ce constat la folosire.

Deostickul meu Fa Nutriskin zice că protejează 48 de ore – “maximă protecţie”, da? , că n-are alcool, şi atât. Scrie pe o etichetuţă că are 7 nutrienţi, dar nu scrie care sunt aceia. Ce nutrienţi sunt şi la ce ajută? Între ingrediente văd acolo un “aluminium chlorohydrate” care e un compus cică mai puţin dăunător decât alţi compuşi cu aluminiu. Dar totuşi e. Să trecem la eficienţă.

Am folosit deostickul Fa Nutriskin zilnic, de când l-am primit. Acuma… eu nu stau nespălată 48 de ore nici din greşeală, să ne-nţelegem. Însă n-a fost nevoie, fiindcă protecţia deodorantului nu ţine mai mult de câteva ore, într-o zi normală. Mă refer duş, aplicat, mers, făcut, dres şi eventual la ora de tae bo să mai ţină. Nici poveste. Ţine câteva ore, dar mai mult nu. Are un parfum foarte discret, abia se simte. E blând cu pielea, nu mă pişcă dacă mă dau cu el după ce mă raşchetez sub braţ 🙂 Asta e un plus. Are un design plăcut şi girlie, dar nu e suficient. Lasă dungi albe pe haine. Orice deodorant lasă, degeaba. La eficienţa pe care o are, ar trebui să fie un deodorant natural. Aşa… folosesc deostickul Dove, e cel mai ok dintre toate. În primele 3 zile de utilizare părea să ţină, dar cum s-a încălzit afară a dat kix. Eniuei, de la un deo natural nici nu ai pretenţia să te ţină nuj cât. 48 de ore de protecţie??? Nici poveste! După nişte săptămâni de utilizare nu, nu l-aş recomanda… sorry :(.

Deodorant stick Fa Nutriskin ingrediente (foto):

Produs primit în cadrul campaniei trender.ro.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

 • pai pe fiecare scrie ca protectie 24 h,nici alea nu tin mai mult de 5-6 ore,nu stiu de unde au scos astia 48h /:).

 • Da, asta cu 48h nici eu nu o inteleg…oricum varinta roll-on pe care eu o am este eficienta. Nu imi dau seama daca pateaza pentru ca nu prea port haine inchise la culoare, insa este ok. Sa vedem ce poate si la 30 de grade :))

 • morphine, nici eu, probabil mizeaza pe faptul ca ne spalam des… eu stiu..

 • Pinkie, asa am zis si eu in primele trei zile, parea sa tina, dar apoi la caldura, miscare, consum efort.. gata.. nu mai.

 • Eu inca nu am intalnit deodorant mai bun decat dove solid cu capac bej-auriu :X Restul niciunul nu au facut fata, poate doar Adidas, dar oricum tot la Dove m-am intors si am incercat destule…

 • Irina, true. Daca tot nu e natural, macar atunci sa fie Dove. Rezista f bine.

 • pe dumnealui nu l-am incercat, in ultima saptamana am fost cu deo natural Hofigal, pare misto de tot pana acum , protectie dementiala si no aluminium…sa vedem daca pot spune acelasi lucru si peste o luna. Inainte singurul care ma satisfacea era cel roll on de la Amway….insa e doldora de aluminiu…

 • stilistele, cu asta n-ai pierdut nimic. cica vrianta roll on e ok, dar stickul eu nu ti-l recomand de la Fa.. Dove e cel mai apreciat pana acu..

 • Eu am roll on si e ok, adica nu imi lasa urme pe haine, si fusesem la o nunta si chiar am dansat si la sfarsitul noptii chiar nu mi s-a parut sa miros a dans :)) vorba aia. La ingrediente nu m-am uitat decat dupa ce ai scris tu :))

  Cat despre miros e ok dureaza un 4 ore acolo.

 • Cel mai bun deodorant ever,va spun, cu mana pe inima, e bicarbonatul de sodiu,pe care il gasiti la alimentara, la 2 lei plicul ( parca).
  Eu am ramas placut surprinsa, nu miroase nimic dupa o zi intreaga de alergatura, transpiri , dar nu miroase! E incredibil! Inainte as fi zis ca doar babele sau saraciile folosesc asa ceva,dar l-am folosit la recomandarea medicului de familie, ca ma iritasem rau -rau de tot de la un rahat de deo cu aluminiu…incercati-l si veti vedea!

 • rorica, interesant, will do ;))