Lifestyle

Tuş de ochi Super Liner de la Loreal, review

Nu ştiu ce se spune despre el, nu mă interesează dacă e nou apărut sau mai vechi, m-am pomenit cu el, aşa că am lăsat din mână puţin tuşul elf, de care nu mă mai delipesc. E un tuş lichid, normal, negru, cu pensuliţă. Singurul său plus este pensuliţa, ce e mai alungită şi mai ascuţită decât cele cu care sunt eu obişnuită. Dar şi uşor flexibilă, astfel că permite trasarea unei dungi cu o precizie perfectă. E un tuş ideal pentru mâini tremurătoare :D, pentru începătoare. Parcă trage singur dunga cu tuş. E foarte uşor de mânuit.

Nu îmi place că nu e un negru aşa intens – cel de la e.l.f. e negru-negru – şi nici nu are o rezistenţă în timp prea mare. Combinaţia fatală de nu prea pigmentat plus nerezistent. Nu ştiu cât costă, dar cu siguranţă nu 8 lei, ca minunatul meu de la e.l.f. 🙂

Look at it, minunată pensuliţa!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • de câteva zile mă tot gândesc la el…dar nu știu ce să fac..acum ăla nou e DUO și pare negru negru. Prețul e vreo 40-45 lei.
    Dacă zici că e bun pentru începătoare, cred că l-aș putea lua, având în vedere că sunt un anti-talent în trasarea liniilor cu tuș….

  • iguanitza, pensula e super ok, da eu nu dau ala de la elf pe nimic, am consumat 2 deja si mai am 2 de rezerva, la cei 8 lei… eu consum uber repede tusul, zici ca il beau. prefer sa nu ma dau cu fard da la tus nu renunt

  • păi da….vorbește mama tușului și a liniilor perfecte :))

  • pisi, nu se exista asa ceva ca tus usor de manuit!!!