Review

Nou! Gerovitan H3 Derma+ SUN

Farmec a lansat săptămâna aceasta noua gamă solară dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ SUN care vine să completeze portofoliul celorlalte produse dermatocosmetice Derma+. Cum spun ei (vezi bannerul lateral) “expertă în soare, și în tot ce e sub el!” <3

Gerovital H3 Derma+ SUN vine cu o formulă inovatoare, cu ingrediente active din fructul acela portocaliu, frumos și gustos – physalis, formulă denumită physablock. Filtrele utilizate sunt filtre organice de ultimă oră, ce nu ridică nicio suspiciune din punct de vedere al toleranței și siguranței, precum nici a impactului asupra mediului” declară Mariana Schenker – inginer chimist al departamentului de Cercetare Farmec. ”Pusavie e un extract uleios din fructul plantei Physalis Angulata, care conține precursori și derivați naturali ai vitaminei A, lucru sugerat și de culoarea galbenă și proprietățile sale. Acești derivați naturali din clasa retinoizilor au efecte benefice asupra pielii, neavând restricțiile pe care le au retinoizii de sinteză. Efectele benefice ale acestui extract în produsele solare se datorează însă altor compuși naturali prezenți în compoziția extractului.” detaliază aceasta.

Vezi și Protecție solară… de mâncare!  

De ce insist atât de mult cu protecția solară? Pentru că ne aruncăm banii într-o veselie pe tot felul de creme, serumuri, tratamente scumpe, tratamente de remodelare si fermitate care să repare lipsa noastră de grijă la stilul de viață. Fie că vorbim de alimentație, sport sau…o banală cremă zilnică cu SPF!!! Vrem să avem o piele fermă și tânără mult timp, după care ”ne trântim” la plajă la ”un bronz sănătos” (și mîncam/bem zahăr, numai ”bun” pentru colagenul nostru)! Nu există bronz sănătos, și tot ce faci tu pentru piele distrugi inzecit expunându-te la soare fără SPF sau protejată insuficient (fie SPF prea mic, fie îl aplici odată și nu îl mai reaplici apoi, cum este necesar). Razele UV sunt principalul factor de îmbrătrânire cutanată, așa că dacă vrei să te îngrijești, incepe cu cel mai simplu, dar cel mai neglijat pas: produsele de protecție solară 30 și 50 și chiar creme colorante și fonduri de ten, fie ele și de 15-20 SPF.

Apropo de asta, noua gamă Gerovital H3 Derma+ SUN are în dotare și o cremă de față colorantă, în două variante, naturală și aurie. Finișul e foarte subtil, astfel încât poți să o lași așa sau o poți purta sub fondul de ten normal, dacă dorești să te machiezi. Găsești tot ce ai nevoie să știi aici.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)