Review

CONCURS antiaging: noul SPF Grovital H3 Derma+

Soarele are multe beneficii și spectre de lumină folositoare, însă acestea vin la pachet cu radiațiile UV. Radiațiile UV sunt principalul factor de îmbătrânire cutanată&cancer de piele, cel puțin așa se spune actualmente, până va trece suficient timp care să ateste la modul copleșitor că lumina albastră emanată de ecranele în fața cărora stăm toată ziua sunt și mai proaging. Revenind la UV, cel mai puțin costisitor lucru pe care putem să îl facem e să avem un produs de protecție solară, pe care să îl folosim cu sfințenie în toate sezoanele, și în special vara.

În acest sens, vreau să ridic awareness-ul legat de importanța protecției solare printr-un concurs.

Trei premii din noua gamă dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ SUN vor merge către 3 dintre voi. E important să știți că e permis un singur entry de persoană și doar unul din familie (nu vor fi trimise două premii la aceeași adresă).

Fiecare din cele 3 premii va conține 3 din noile produse, după cum urmează:

Ca să intri în concurs: lasă un comentariu aici, în secțiunea de comentarii a blogului, cu 1. Mă înscriu + userul de ig cu care ma urmărești (va fi necesar pentru extragere și să te anunț) – 2. follow @siginutz și @Farmec, 3. share concurs pe stories ig la tine, 4. like la aceasta postare.  Optional, spune dacă ești la început de drum în îngrijirea antiimbătrânire și dorești să fii mai constantă SAU deja produsele de protecție solară au intrat în rutina ta obligatorie? E o curiozitate personală. Câștigătoarele vor fi alese random.org in data de 3 august, la 19.00, si vor fi extrase pe ig stories, apoi aici, în secțiunea de comentarii a blogului.

Reminder: un singur entry de persoana si din familie, fara conturi facute doar pentru concursuri.

TREI PREMII fiecare conținând:

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)