Review

Light Antiaging Giveaway :)

După ce-am publicat Scrisoare din viitor (2040), postare ”mai altfel”, și care rupe puțin tiparul postărilor cu care v-am obișnuit, vreau să vă înveselesc cu un mic cadou, înainte de Sărbatori, de la unul din brand-urile mele de suflet, cu produse pe care eu le apreciez foarte mult. Vor fi două premii, care vor merge la două dintre voi.

Premiul 1.

Crema antirid contur de ochi și buze Hyaluron C. Vitamina C este nu doar antioxidant ci și puternic regenerator al colagenului și elastinei din piele. Pielea din jurul ochilor și buzele sunt cele mai delicate zone, unde vă recomand conturul Hyaluron C. În lumina cunoștințelor mele de specialist, despre forma orală a vitaminei C și a testărilor personale pe partea de skincare, consider că Hyaluron C este o formulă safe pentru majoritatea și că Farmec nu are degeaba 150 de ani experiență în antiageing.

Fiole cu acid hialuronic Hyaluron C. Acidul hialuronic este un hidratant excepțional, bine tolerat de cam toată lumea.

Premiul 2.

Filler intens antirid Gerovital Premium Care. Iubesc formulele ușoare, chiar dacă nu am un ten gras. Mi se par cadoul ideal pentru toate tenurile, pentru că și cel gras îl poate absobi ușor, fără să rămână mult la suprafață.
Ser hidratant Equilibrium. În acest an am descoperit mai multe produse din gama profesională Equilibrium și aș putea zice că e gama anului, în ce mă privește. Produse inovatoare, foarte eficiente, cu efecte vizibile din primele utilizări. Cu siguranță, competitiv cu multe brand-uri de renume internaționale, ca și formulă.

Ce trebuie să faceți: lăsați comentariu mai jos, la postare (nu pe facebook) cu ce premiu v-ati dori (voi tine cont la alegerea random). Ideal ar fi să aveți peste 28 de ani, ca produsele să fie relevante pt voi. Un singur entry de persoană, share pe facebook optional, like la postare optional, dar as aprecia.

Toate produsele alese au formule foarte ușor absorbabile, ca să se plieze pe oricare tip de ten.

Alegerea o fac random.org, luni, 23.12.2019, după ora 18.00, si o puteti vedea pe instastories. Desigur, voi comunica si aici, in comentarii, la final, rezultatul. Important de știut că livrarea se va face după Sărbători, adică la începutul lui ianuarie, că e nebunie prin firmele de curierat acum 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)