Review

Equilibrium follow up & new love

Last but not least, am așteptat să treacă ceva timp de când utilizez gama Equilibrium by Gerovital, o gamă destinată utilizării profesionale și pe care nu mă gândeam că noi, muritorii de rând, o vom ”atinge” pentru utilizare acasă. dar iat-o.

Gerovital Equilibrium continuă cu formulele tot mai revoluționare pe care le-a oferit Farmec în ultimii ani, situându-se, din punctul meu de vedere și ca nivel de satisfacție pe palier cu Premium Care și Luxury. Ce am încercat eu au fost 3 produse din noua gamă:

Crema de corectare riduri – a nu se confunda cu crema de blurare riduri, e o cremă cu absorbție rapidă, nongrasă. Pe modelul ei mai există crema antiage, cremă lift expert sau crema lift extrem pentru gât și decolteu (dacă aveți 30+ sigur nu neglijați zona asta).

Fiolele cu acid hialuronic 10% lipozomi cu acid hialuronic și SOD. Bine, o să zici tu, ce e aia lipozomal și cu ce e mai cu moț? Lipozomal înseamnă într-o formulă chimică care ajută la o absorbție mai eficientă prin membrana celulară. Acidul hialuronic e hidrofil (place apa, apos), atunci e ”îmbrăcat” într-o haină lipidică (grăsime) care să îl ”tragă” mai ușor în celulă. SOD e super enzima antiîmbătrânire, adică aia care luptă împotriva degenerării celulare. Ce e fain la fiolele astea, ca la toate fiolele Farmec, e că sunt extrem de generoase, ajung din belșug pentru ten, gât și decolteu. Nu trebuie lăsate deschise și utilizte a doua zi pentru că se oxidează și efectul nu mai e același.

Și acum urmează preferatul…. (activeaza sunet – surle și trâmbițe… ta-naaaaa! )

Ser perfect antiage – chiar dacă descrierea de pe site e tare scurtă – Previne şi atenuează principalele neajunsuri ale tenurilor uscate, mature, ridate. – vă asigur că plăcerea utilizării e “lungă”. Cu structură apoasă, penetrabilitate imediată, oferă o senzație de prospețime instantă, elasticitate și o absorbție uimitor de rapidă. De ceva timp, am o problemă cu structurile grăsoase, oricât ar fi ele, uleiurile de nongreasy și oricâtă nevoie ar avea nevoie tenul meu super uscat de niște grăsimi – prefer serurile cum e acest ser perfect antiage, fiolele și orice nu e gras. Chiar dacă e cu absorbție foarte bună.

Prefer să îmi asigur echilibul hidrolipidic din interior, cu alimentație echilibrată și cu suplimente alimentare pe bază de vitamina A, E, seleniu, grăsimi de calitate – omega 3, ulei in și altele, decât să simt ceva greasy pe față. Vestea bună e că, din ce am observat, toată gama Equilibirium, chiar și crema, au o absorbție foarte bună, fără efect nongreasy. Probabil că sentimentul de greasy e ceva de domeniul trecutului, de anii 80-90, însă tot am rămas cu sechelele sale. Sau a obsesiei ortorexicelor și raw veganelor, cu uleiurile lor neemulsionate direct pe piele, crezând că le ajută la ceva. Doamne-ajută, avem tehnologie acum, iar unii asta știu să facă cel mai bine – Farmec, my love, Cluj based brand, national cosmetic giant 🙂

Ați încercat vreun produs din gama Equilibrium? Care e produsul vostru Farmec preferat? (Nu-mi ziceți că Triumf pentru aragaz :)) )

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)