Review

The spring topping on your skin

Vine, vine (primă)vara…

S-au scurs cele două Mărțișoare (1 Martie și 8 Martie), au încetat să se vaiete bărbații de cadourile de Craciun, 14 februarie, 24 februarie, s-a topit zăpada și întunericul deprimant de lung, dar limbile de crivăț încă biciuesc și țin primăvara în suspans. M-am săturat de bluzele groase – de fapt, cele două bluze (cele mai) groase sub care m-am ascuns toată iarna, nici nu le mai pot vedea în fața ochilor, dar nici să rabd de frig ca un ”influencer” veritabil în rochiță și săndăluțe cu toc cui la 5 grade de dragul pozelor și like-urilor nu mi-e felul. Nu, mulțam, confortul termic e mai important ca ovațiile virtuale. Și pentru că după ce te îngropi sub un pulover gros de 1 deget nu mai ai chef de nimic și să te mai accesorizezi în vreun fel ar însemna să arăți ca

~Fram, ursul polar~

varianta cu zorzonele, simți că ți-e dor să renaști, să te lepezi de ”blănuri” să îți mai pui un cercel, un pandantiv, o brățară, un inel masiv care să nu te incomodeze că tu trebuie să-ți vâri mâinile în buzunare sau mănuși. Sau să începi ”curățenia de primăvară”, un tratament facial, niște măscuțe – să arăți puțin entuziasm măcar la gândul scăpării de sub cojoace.

Skincare pe sub piele …și pe deasupra

Luna martie e momentul adevărului: ce-ai ascuns sub cojoace iese la iveală, dacă ai fost cuminte alimentar, toate bune, dacă te-ai scăpat un pic, martie și aprilie sunt șansa de a remedia problema. Staying young e strâns legat de numărul kilogramelor, că ele îți arată cam cât ai mâncat (calitativ/cantitativ). Excesul caloric este sursă de stres oxidativ – you know, DNA damaging & stuff. La polul opus, un aport caloric normal și chiar hipocaloric, este antiageing, și poate la asta ar trebui să te gândești când crezi că nu te vede nimeni sub cojoace. Cu asta în mine, să ai așteptări realiste de la produsele cosmetice, că oricât ar fi de bune și oricât de revoluționare ar fi formulele antiageing, nu pot să aibă grijă-n locul tău. În schimb, ce pot să facă foarte bine – fac. Eu îți pot recomanda câteva game pe care le ador, de la Gerovital, și pe care le puteți pune pe wishlist-ul de Paști (și asigurați bărbații disperați că sunteți capabile să vă luați și singure un cadou).

Aslavital Mineralactiv

Singura gamă ce nu e Gerovital, Aslavital a fost prezentă în viața mea dinainte de ”redesenarea” sa și chiar dinaintea gamelor mirobolante pe care le înșir mai jos. Încă ”rulează” fin și o mai folosesc alternativ cu altele. Încercați clasica argilă, intern&extern, minunata apă micelară sau elixirul pentru conturul ochilor.

Gerovital Hyaluron C

este o gamă de care mi-a plăcut mult când a apărut, dar eram deja committed to Premium Care. De care încep să mă satur și să prefer mai mult Hyaluron C, în special conturul de ochi e senzațional.

Gerovital H3 Evolution

E o gamă genială, cu ingredientul meu preferat, până la 6% acid hialuronic. Crema de blurare riduri este vedeta gamei, dacă nu ați încercat-o – e musai, e pur și simplu.. miraculoasă.

Mă opresc aici cu sugestiile de ”topping” pentru piele, pentru că dacă pășești în magazinul fizic Farmec nu știi pe care gamă să pui mâna prima dată, te zăpăcești de cap, ba îți mai răsar în față și produsele copilăriei pe care le avea bunica și/sau mama în baie, cu amintiri și miros de copilărie.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)