Lifestyle

Jeffree Star la București & his amazing makeup line

Am aflat de curând că Jeffree Star Cosmectis sunt deja la noi în rețeaua Marionnaud. Iar Jeffree vine la București pe 4 aprilie, probabil să își lanseze noua paletă Blue Blood, pe care a anunțat-o deja pe canalul său de youtube.

Zic că am aflat de curând că nu prea urmăresc partea de makeup, eu sunt mai conservatoare, dacă am avut paleta Naked, am tot recumpărat Naked, abia recent am folosit paleta Huda Beauty (pentru că e cadou de Moș). Dar aș vrea niște culori mai electrizante, turbăciuni pentru vară, iar cu fardurile Jeffree Star sigur nu dau greș.

De Jeffree Star am aflat acum mulți ani când dăduse lovitura în topurile muzicale cu niște piese care mi s-au părut mie silly-funny, apoi am găsit canalul său de youtube și toată povestea cu cosmeticele. Jeffree este un internet icon multitasking, multimiliardar, nu se consideră gay, ci androgin (whatever is fine with me, mie îmi place să îi iau pe oameni așa cum sunt ei). Este pretențios la calitatea cosmeticelor și a dat de pământ cu multe branduri foarte bine marketate – de exemplu, cei de la Too Faced îl detestă, probabil de aceea nici n-a avut loc în rețeaua Sephora, cum te-ai fi așteptat. Probabil brandurile exclusive Sephora au pus condiții: îl luați pe Jeffrey – noi plecăm :)))

Revenind, nu cred că e departe de adevăr, Too Faced, Huda sunt palete bune, dar puțin cam overrated. Cosmeticele lui Jeffrey au o pigmentare bestială, par să nu prea aibă fallout și sunt lăudate pe tot internetul. Și mai au ceva ce îmi place – culori vibrante, pigmenți multifuncionali, sunt chiar nerabdătoare să îmi achiziționez măcar un produs. Ca toate ”drama queens”, Jeffrey e obsedat de strălucire, deci mă aștept ca fardurile strălucitoare să fie perfecte, fără particule mari cât bobul de orez care să se vadă de la o poștă. De exemplu, eu nu pot folosi sclipiciul din paleta Desert Dusk de la Huda pentru că e foarte mare, highlighterul de la Cupio, parca, tot pentru că particulele strălucitoare sunt foarte mari și… nerafinate.

Ziceam că îl urmaream pe Jeffrey într-o vreme cu toate părțile lui bune și rele, dar m-am oprit când au început scandalurile cu Kan von D – era o atmosfera de mahala prea pronunțată pentru gustul meu, așa că l-am lăsat baltă. Ca să îl regăsesc, după doi ani, mult mai balanced și mai matur profesional (sau cum se poate numi asta într-un youtube business), mai puțin ”attention seeker” decât înainte. La asta contribuie cu siguranță relația stabilă cu Nate – prima lui relație stabilă, deci e de înțeles de ce era atât de unbalanced înainte. Mă bucur pentru el, pentru că toți banii și faima din lume nu pot înlocui golul interior, acesta poate fi umplut doar cu dragoste și acceptare necondiționată, pe care se pare că le-a găsit. Enhorabuena, și dacă sunteți în 4 aprilie la București, meet&greet Jeffrey la Marionnaud.

sursă foto cover: jeffreystarcosmetics.com

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)