Review

Paleta Desert Dusk – Huda Beauty

Când a apărut Huda Beauty la Sephora, a fost mare vâlvă. Paleta Desert Dusk a fost tot sold out, și ”moșul” mi-a făcut-o cadou de Craciun. Paleta mea de bază la farduri e de mulți ani Naked (Naked3, ultima), așa că o schimbare a fost binevenită. Mi-am dorit Desert Dusk pentru culorile sale inedite, însă acum cred că mi s-ar fi potrivit mult mai bine The New Nude palette sau măcar Rose Gold. A fost o alegere irațională, bazată pe reflex, pentru că doar 7 farduri folosesc și voi folosi din toată paleta, probabil când le termin le voi oferi unei prietene cu tenul mai închis.

Ca să îmi fie învățătură de minte și mie, dar și vouă, în caz că sunteți în aceeași situație – când vă alegeți o paletă, nu vă uitați doar la 2-3 culori care v-au picat cu tronc. Uitați-vă să vi se potrivească măcar jumătate din paletă. Dacă măcar jumătate credeți că veți folosi, merită dați banii respectivi (acuma dacă e cadou, nu comentăm 🙂 ). O alegere rațională la mine a fost Naked3, de la care folosesc aproape toate nuanțele de farduri.

Ce-mi place la Desert Dusk – foarte puțin fallout, culori foarte intense și cremoase (chiar și sclipiciul are aderență destul de bună) dar și deosebite față de alte palete. Pentru un makeup artist nu ar fi o problemă să facă amestecuri de culori pentru a obține nuanțe inedite, dar pentru noi, restul, ar fi mai mult bătaie de cap, așa că servite mură în gură sunt mult mai utile. Fiecare fard are o denumire (ca de obicei, la paletele scumpe) – eu folosesc intens nuanțele:

Desert Sand, Twilight (preferată), Amethyst, Royal, Angelic (preferată) și foaaaarte rar Turkish Delight, Saffron și Blood Moon. Îmi place mult cum rezistă pe pleoapă – calitatea e indubitabilă.

Ce nu-mi place la Desert Dusk – ține de design, dacă nu ai pune mâna și ai simți calitatea paletei, ai crede că iei un turcism – se vede amprenta orientală a lui Huda Kattan. Cu siguranță ei au alte valori privind estetica, la ei frumos înseamnă altfel, sunt diferențe culturale, până la urmă. Aspectul exterior după care mă dau eu în vânt e în genul Too faced, Benefit, chiar și Urban Decay.

Prețul e peste Urban Decay (54 dolari vs 65 dolari), de ”beauty-curioasă” mi-aș mai lua The New Naked Pallette, dar dacă e să mă uit la preț, mai bine mă întorc la Urban Decay.

Overall, dacă vreți să aveți o paletă mai ”acătării” Huda Beauty e ok, dacă doar vreți să să mergeți la sigur – vă recomand Naked, e scumpică, dar nu ca Huda, și e minunată. Cred că are și mai puțin fallout ca Huda.

Care este paleta voastră preferată și ce utilizați acum?

Paleta mea Naked 3 🙂 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)