Lifestyle Review

Interior vs. exterior

Dacă atunci când eram mai puțin conștientă de sine credeam că arăt mai bine cu machiaj, acum cred că arăt la fel de bine și fără. De fapt, contează enorm să ai grijă de tine pe interior, la fel cum ai pe exterior. Trebuie să existe mereu un balans între grija interioară și cea exterioară. Nu ceea ce facem pentru noi e neapărat greșit, ci motivația cu care o facem.

**

Faptul de a-ți găsi echilibrul între omul exterior și cel interior înseamnă multă muncă, dar și prejudecăți din partea celorlalți. În cercurile culturale, dacă arăți bine și îngrijită, ”musai” că nu ai tare multă cultură. În cercurile mondene&fashion, ”musai” că ai vreo ”hibă”: nu ești size 0, ești îngrijită, da’ nu perfect machiată și – cum (?!) să ai lacul sărit de pe unghii când există acetonă sau, slim nails, perfecte tot timpul. First world problems, you know.

***

Ce e cert, când aloci prea mult timp într-un loc, se creează deficit în celălalt. De obicei, prefer să mă ocup mai mult de omul interior. Dar o treabă e ”oablă”: îngrijirea bazică nu ia timp, iar dacă ai produse bune, timpul minim alocat nu e în zadar. V-am povestit de Aslavital, prima mea dragoste de la Farmec, înainte să apară Gerovital Premium Care și Gerovital Luxury? Ei bine, Aslavital și-a actualizat produsele cu unele noi în portofoliu, și le puteți vedea

aici, toate cu eticheta ASLAVITAL NOU.

****

Foto: M.Fiama. Poze 100% nemachiată. Trebuie să pun mai des 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)