Review

Follow up – la un an de la Gerovital Premium Care

Stilul de viață antiage care îmi înglobează cele două identități vizuale de pe net, de dietetician și de blogger de beauty necesită, așadar, o abordare destul de complexă. Avem nevoie de calitate pe toate fronturile, o calitate a stilului de viață dar și a îngrijirii.

În stilul în care v-am obișnuit și care mi se pare cel mai relevant, am revenit cu follow up la mai bine de un an de la lansarea gamei Gerovital Premium Care, de către Farmec. Uneori, dai de produse care te impresionează pe moment, dar găsești altele, mai bune. De-a lungul acestui an am folosit mai multe creme și mai multe game, bune și acelea, dar de fiecare dată când am revenit la Premium care, am revenit cu aceeași încântare. Rar mi se întâmplă să îmi placă o gamă întreagă și, în afară de CC Cream-ul Premium Care, care e prea închis pentru tonul pielii mele, îmi plac toate produsele. De la fiolele tratament până la îngrijirea zilinică.

Actualmente sunt pe final cu al doilea borcănaș de cremă Lift Intens, care hidratează, ”deșifonează” tenul peste noapte lăsându-l proaspăt și ”plump”. La al treilea borcănaș de cremă protectoare de zi și, doamne, la al doilea filler intens antirid, pentru că înainte am fost obsedată de crema de oxigenare.

Recomandare de toamnă

Fiindcă suntem după vară, cele care aveți probleme cu petele de soare puteți încerca și Gelul de depigmentare Gerovital Premium Care – sunt convinsă că nu se lasă mai prejos de celelalte produse din gamă. Gelul este destinat persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui. Această postare e o reiterare a postărilor de acum un an pe acest subiect, am aceeași părere, Farmec s-a întrecut pe sine cu ea, chiar dacă și Gevorital Evolution, și alte game mai vechi sunt bune și pentru toate buzunarele. Cu această ocazie am lansat un concursuleț pe Instagram și am lăsat un video pe igtv, trebuie să fi ajuns și pe Fanpage Sigina. Mulțumesc că aveți încredere în mine și în recomandările mele, vă aștept pe ig să vă recompensez 🙂

Vezi și:

Must have!

The LOVE

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)