Review

The LOVE: Cremele Gerovital H3 Derma+ Premium Care + concurs

Oamenii cei mai longevivi mănâncă foarte puțin. Cam asta e rețeta activării genelor ”tinereții fără bătrânețe”: puțini carbohidrați, puține proteine, puține grăsimi, dar toate de bune calitate. Dieta modernă este plină de alimente nenutritive și hipercalorice. No wonder că mâncăm mult și că vedem titluri în ziare ”înfometarea” e soluția pentru o viață mai lungă. O formulare foarte tâmpită. O dietă hipocalorică nu înseamnă înfometare deloc (pe cuvânt de nutriționist) și poate fi combinată cu postul, în varianta de post intermitent, astfel încât să faci din ea un stil de viață antiage de-a dreptul comod.

La asta se adaugă și mici ”accesorii”, care nu sunt de neglijat cum e îngrijirea de zi cu zi. Sunt convinsă că, de 7 ani de blogging, am făcut referire la ”cel mai bun produs” folosit până la momentul respectiv, în repetate rânduri.  Astăzi o s-o fac iar: cremele cele mai bune ale momentului, care se pot bate cu orice cremă de talie internațională sunt cele din gama Premium Care. De data aceasta, Crema Lift Intens (pentru noapte) și Crema Antirid Restructurantă SPF 10 (de zi). De 50 de ani de Gerovital, Farmec și-a scos din mâneca asul cel mare și a lansat o formulă cum n-a văzut Vestul (ținând cont că Princess, Avene etc. sunt din Vest): tot ce am testat din Premium Care este impecabil (vezi aici), iar cremele Restructurantă și Lift Intens sunt tot ceea ce îți poți dori de la o cremă, dacă ești 30+:

  • se absorb imediat
  • sunt non greasy
  • șterg ridurile
  • îți lasă tenul proaspăt și hidratat

Am încercat și gelul micelar Premium Care. Gelul micelar e diferit față orice apă micelară – de la Farmec sau orice alt brand: are o consistență de gel, curăță delicat și extrem de bine, ca o loțiune, dar nu necesită clătire. E fantastic.

Mi se par geniale produsele și TREBUIE să le încerci. Prețurile se ridică la rang de dispozitiv medical, le vei găsi doar în farmacii și în magazinele de brand dar, crede-mă, merită fiecare leuț! Am să facilitez și eu drumul către acest pure gold for your skin și, prin amabilitatea Farmec, ofer cadou 3 produse din noua gamă Gerovital H3 Derma+ Premium Care – pe care o găsiți integral aici. Ca și criteriu subiectiv departajare, vreau sa imi lasati in comentariu, aici, pe blog, un entry cu

1.Like fanpage Farmec 

2. Cinci lucruri pe care te vezi făcându-le la 80 de ani. Vreau să știu cum îți imaginezi tu bătrânețea ta 🙂 Răspunsurile pe care le consider cele mai insiprate, câștigă 🙂

3. Vreau produsul X (unul din cele trei)

Concursul e deschis pana duminica seara, 30 iulie, la 22.00.

Cele 3 cadouri sunt:

Program intensiv de îngrijire

Fillerul Intens

Crema oxigenare si hidratare 

Ingrediente crema antirid restructuranta premium care

Ingrediente crema lift intens premium care

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)