Review

Să fie lată, ziseră, și se făcu

Vara e spre apus și toamna răsare curând, cel puțin din punct de vedere calendaristic. Culorile vii ruginesc, în toate nuanțele posibile.

Am fost întrebată nu o dată de ce port manichiură simplă. Am povestit în iunie despre ”manichiura de doamnă”. Nu mai am timp și nervi să stau 3 h la fiecare 3 săptămâni la manichiură, iar dacă aș face-o, aș vrea doar tehnica ”slim nails”, pe care, în acest moment, nu aș da atâția bani (e foarte pricey). În schimb, îmi place să țin manichiura curată și îngrijită, cu carminul ”old school” și lac transparent, și, din când în când, să folosesc oje colorate bune – atunci când nu mi-e lene.

Aceeași calitate, design diferit

Ca să mă stimulez în acest sens, m-am înzestrat cu Farmec Ultrarezistent, aceeași calitate, design diferit. Era și timpul ca cei de la Farmec să treacă la pensuliță lată. Știți, ca-n a 6-a zi de creație. ”S-o facem lată”, zise Farmec, și se făcu. Pensulița de aplicare lată este mult mai ușor de utilizat, acoperi din două mișcări toată unghia (pe cea mică, dintr-una), la modul uniform. Îmi place foarte mult pensulița lată! Legat de lacuri, Farmec mi se pare compromisul ideal între calitate și preț.

Asta ar fi noutatea. O altă noutate în existența mea însă o reprezintă peeling-ul cuticular, care exista la Tratament Expert, dar abia acum mi-a picat cu tronc. Peeling-ul acesta cuticular e un gel care se masează pe cuticulă, se lasă 1 minut, și cuticula se înmoaie, putând fi îndepărtată cu ușurință. Lasă unghia frumoasă, mai prelungește timpul dintre manichiuri. L-ați încercat? Mai ales dacă aveți cuticule mari, cred că merită să îl luați! Eu nu am cuticule foarte mari, dar sunt îndrăgostită de rezultat. Dacă folosiți alt produs pentru cuticule, aștept să îmi spuneți ce, în comentarii.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)