Lifestyle

Untold Stories 2018: ”Fiind copil pe Prodigy dansam”

Related to the Previous Chapter

Gustar nu mai pârjolește pământul ca anul trecut, iar ”cei cu cazanele” au lăsat-o mai moale de Untold, și-au împărțit căldura anul acesta și cu Electric Castle.

Wolf Spirit

Ediția de anul acesta, Wolf Spirit, mi-i aduce în prim plan pe cei de la The Prodigy, a căror ”muzică drăcească” făcea furori prin ’96, chiar și printre băncile de clasa a 6-a, cu ocazia discotecii clasei. Astfel că ‘fiind băiet pe rave ne zbenguiam’, spre consternarea părinților supraveghetori, cu creți pe frunte și semne de întrebare dansante deasupra capului direct relaționate cu ”gălăgia asta”. Baiețeii își dădeau teza în gelurile de păr care îți fac părul tare ca a’ lui Keith Flint – cam puține, pe vremea aceea, și cam de prin Piața Mărăști. Să ne-nțelegem, nu tuturor ne plăcea Firestarter, dar ne făceam, că era cool. Și, noah, era ”vârsta aia”. Acasă, tata se asigura că înțeleg ”măi, tu știi ce-nseamnă Smack my bitch up?!

Știu din experineța de acum 2 ani, de la EC, că la Prodigy o să fie rupere. Conform programului Untold, vor fi prezenți pe Main Stage (în Arena) sâmbătă, la ora 22 și concertul va ține o oră jumătate – vezi programul complet. Just hurry, music is all you need! Sunt precedați de Subcarpați, iar pe finalul nopții este Steve Aoki. Mie încă îmi place single-ul din 2015, The day is my enemy (because of the night owl I am), nu noutatea proaspăt scoasă, Need some1 (vezi mai jos).

”Fiind băiet pe rave ne zbenguiam”, dar eram fată, așa că am trecut rapid la Unforgiven II.Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)