Lifestyle Outfits Shopping

De unde îmi iau încălțăminte online

Pentru mine încălțările sunt un accesoriu, de aceea aș prefera să arate frumos. Când vorbești de accesorii, poate te gândești la gablonțuri, dar pentru mine părul și papucii și, hai, poate gențile, sunt accesoriile supreme, exact în această ordine. Am sentimentul că, dacă ai o freză superbă sau o încălțăminte mai deosebită, nu trebuie să te mai omori cu detalii mici cum sunt gablonțurile. Nu îmi permit să îmi iau cine știe ce extravaganțe, dar, acolo, cât de cât… 🙂

Eu prefer shopping-ul în magazinele fizice din motive evidente, dar la capitolul încălțăminte nu găsesc niciodată lucruri deosebite, doar practice. Așa că pentru încălțări mai de doamne-ajută merg pe online. Iată magazinele din care am făcut eu cumpărături, și am fost mulțumită:

Moja.ro – de acolo am luat bocancii Alinei Ceușan, combat – am dezvoltat o obsesie pentru comoditatea și aspectul lor, i-am purtat toată iarna, primăvara, și tot Electric Castle (deși m-am copt în ei în zilele cu soare). M-am bucurat să aflu că și Alina, și alte purtătoare sunt în asentimentul meu, părem să nu mai avem alți papuci în afară de “combați”. Pur și simplu, sunt spectaculoși, merg cu aproape orice, mie îmi plac contrastele și cred că o să îi port până se dezintegrează 😀 Tot de la Alina am aflat că cei de la Moja au scos combații și pe bej, piele întoarsă, și arată minunat, însă, oh, bejul e o problemă majoră, iar pielea întoarsă altă problemă majoră. Mi se par mult prea sensibili ca să dai același preț ca pe cei negri, unde mai pui că pielea întoarsă oricum e mai ieftină decât cea normală (see my Clujana experience).

Exclusives.ro – de la ei am niște săndăluțe tot în stilul meu, mai edgy, cu șiret. În general nu mi se pare că merită să investesc foarte mult în articole de vară, aș face-o dacă am avea 6 luni de căldură 🙂 Mai potrivit mi se pare să investesc în cele de sezon rece. Săndăluțele au ajuns în posesia mea azi, livrarea a fost rapidă, miros a piele, sunt calitative. Nu știu ce noroc voi avea în timp cu pielea lor întoarsă, să sperăm că nu le ciuruiește nicio ploaie. Ce am văzut pe exclusives interesant, însă, și am probat și la Electric Castle, unde au avut ei prezentare, sunt bocancii. Prețurile sunt okeiuțe (în jur de 350 lei) – îmi plac bocancii de vară, dar și cei cu iz industrial.

Atlantica.ro – dacă tot suntem la registrul bocanci, și bocanci de culoare deschisă – aceștia sunt o variantă de iarnă, îmblănită, dar nefiind piele întoarsă, se pot curăța ușor, eu nu am avut probleme cu ei, sunt foarte faini și de efect. Evident, marca Clujana 4 Atlantica, un brand al sufletului meu.

Epantofi – de la aceștia mi-am luat cizmele de cauciuc Hunter, special pentru festivaluri. Atunci erau printre cele mai bune prețuri (acum nu știu), le-am luat pe mov, la 500 lei. Am fost tentata sa merg pe eternul negru, care arata foarte elegant, însă mă bucur că le-am luat colorate. Sunt geniale, le port și în zilele ploioase, la cabinet și înapoi – sfidez aglomerația și ambuteiajele și merg pe jos, cu umbreluța în mână și Hunter în picioare 🙂

Depurtat.ro – este site-ul de ieftinețuri, de pe care merită să cumperi vara, când vrei încălțări de efect, mai multe și nu foarte scumpe. Adică de 320 lei, cât am dat eu pe sandalele exclusives, poți să îți iei 3-4 perechi de purtat un sezon, hai, două-trei, că nici măcar nu ai timp să le faci praf în verile noastre scurte. Trebuie să menționez că unele chinezării drăguțe de aici le găsiți și în magazine chinezești cum e cel din Piața M. Viteazu, din Cluj-Napoca. Desigur că modelele mai deosebite nu prea le găsiți offline, așa că uitați-vă și, și.

Observați că eu prefer magazinele de la noi, ca să fiu sigură că am delivery rapid. Voi ce magazine online preferați? Aștept recomandările voastre în comentarii.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)