Lifestyle

Papuci: achiziţia preferată de toamnă – la naftalină

Dacă achiziţia de toamnă preferată au fost nişte pantofiosi joşi, leopard, foarte reuşiţi de la BB Up, “What a shoes” :D, achiziţia de iarnă preferată arată puţin altfel şi sunt de la o altă marcă dragă mie (puteam să jur că n-o să las BB Up prea degrabă datorită preţurilor bune), o să v-o prezint în viitorul post (mâine), că acum e târziu şi îmi pică ochii-n gură. Îmi place BB Up că are papuci din piele, de calitate, în tendinţe, la preţ de producător.

Pantofiorii sunt aceştia, poate i-aţi mai văzut în ceva “outfit de felină” pe FB. Sunt dintr-un material moale, aidoma unei blăniţe, ca atare greu de întreţinut şi nu e recomandat să ieşi cu ei dacă e ud pe afară. Pe dinăuntru sunt din piele, se leagă rapid şi uşor, sunt nişte “preţioşi”. Hai să pun nişte foto de aproape cu ei. Prima foto e cu bliţ, a doua e fără bliţ. Era timpul să îi pun la păstrare, că nu mai e vreme de ei.

Sloganul modificat, “What a shoes”, distracţia traducătorilor 🙂

Nu au fost singura achiziţie de toamnă, mai am şi nişte botine superbe (sunt cizme pe acelaşi model, dar peste genunchi şi mie nu-mi stau bine), pe care le iau la clubăreală şi când n-am mult de umblat pe jos. Sunt botine cu toc de vreo 12 cm sau mai mult, cu platformă ascunsă şi bot ascuţit. Nu am găsit decât o poză făcută pe la 4 dimineaţa la mine pe terasă, după petrecăreala de la Petrecerea de Pietoni 😀 Pe aceştia nu i-am băgat la naftalină, că nu e nevoie, o să-i mai iau. Here they are:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • superbi!!eu sunt inebunita dupa leopard prints!!

  • sunt foarte draguti, trebuie sa trec si eu pe la BB Up poate au ceva asemanator si anul asta!