Lifestyle

Evenimente în Cluj: #mihaelaglavanss16

Ziua de 1 aprilie a venit cu o primăvară adevărată – aș putea spune acum că nu a fost o glumă, din moment ce temperaturile se mențin constant, calde.  Vineri am constatat că nu aveam pregătită nicio pereche de pantofi, în afară de stiletto, pentru a merge la lansarea colecției de primăvară a Mihaelei Glăvan. Iar tocurile erau excluse, pentru că, în sfârșit nu eram gârbovită de frig, și îmi doream foarte mult să merg pe jos.

Locația a fost aleasă aproape de mine, la show-room-ul Genovevei Hossu, Ingeno – designer de interior (my favourite). Consider că Mihaela Glăvan este cel mai grozav designer de încălțăminte din România, așa că, deși știam colecția deja de pe site, am fost nerăbdătoare să o văd ”în piele și tălpi”, ca să nu zic carne și oase 😀 Adică bocancii ”all season” într-o interpretare mindblowing, care atrag toată atenția, ”tractorașele” comode cu talpă joasă și sneakerșii, dar și sandalele și cizmele de vară – now my precious pair of summer boots (abia aștept să vi le arăt încălțate).  Și, desigur, așteptam s-o văd și pe Mihaela, care este o prezență caldă, modestă yet very fashionable. Ador astfel de oameni. Și dacă se combină cu pasiunea mea pentru încălțări, sunt un fan declarat.

mihaela glavan ss16 (15)

Am fost punctuală la eveniment, unde mă așteptau deja gazdele, și Francisc – mare mi-a fost bucuria când am aflat că va fi fotograful oficial, pentru că îmi place tare mult acest băiat solar și talentat. E ceva timp de când nu mai merg la toate evenimentele la care sunt invitată, și la care aleg să merg, știu sigur că merită. Atmosfera o dictează gazdele, dar și invitații, iar colecția este grozavă, imediat încorporabilă în viața de zi cu zi, pentru zile normale in style.

Foto: aici m-am gândit la voi, cititoarele mele, tinere mămici, care trebuie să alergați după pitici, și nu numai. Generația noastră, de both moms&women, care nu uită că în primul rând suntem femei, și avem nevoi 🙂

mihaela glavan ss16 (14)

Iar dacă tot cheltui bani pe încălțări, să fie frumoase, inedite, comode, de o mega calitate și… de ce nu, serie limitată. Știți voi că dacă nu găsesc, inventez (vezi aici și aici), și calitatea superioară se vede de la o poștă – piele, lucrătură, și se simte – comoditate. Dar când găsești, o investiție merită, mai ales dacă ai de ales magazin de mall versus designer român. Vezi colecția aici.

My outfit: Veronica Frișan (soon coming), bocanci unicat Clujana by myself (tot soon coming).

mihaela glavan ss16 (12)

Wonderful Genoveva și fetița. Vezi Ingeno
mihaela glavan ss16 (16)
mihaela glavan ss16 (17) mihaela glavan ss16 (11) mihaela glavan ss16 (10) mihaela glavan ss16 (9) mihaela glavan ss16 (8) mihaela glavan ss16 (7) mihaela glavan ss16 (6) mihaela glavan ss16 (5)
mihaela glavan ss16 (2)
mihaela glavan ss16 (1)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)