Lifestyle

Top postări din 2017, pe care ar trebui să le citești

Am făcut o retrospectivă a anului, pentru că credeam că a fost anul cel mai neinspirat în materie de blogging. Am lucrat foarte mult și, pe fond de oboseală, muza se ține departe de mine, în lumea ei boho-chic, nu coboroară în cea a muritorilor de rând. Dar, ce să vezi, răsfoind, am găsit ”o samă de cuvinte” care s-ar putea să vă inspire puțin (puțin-puțin 😀 ). Atât de stil de viață, cât și de beauty, le aveți mai jos 🙂

Forever young-ul veganilor.

The Real Antiageing.

Revelația rujurilor mate lichide, Aden Cosmetics.

The blind date.

Am descoperit manichiura perfectă. Și o am și acum. Mai puțină bătaie de cap, dar unghii îngrijite.

Anti-alarmă forțată.

Șampon ultracalmant Dercos – Vichy, cel mai bun șampon pentru scalp sensibil, uscat și agresat de decolorări – încă îl folosesc, l-am re-re-re-recumpărat de n ori.

Cele mai bune extensii de păr – de câțiva ani buni, tot FoxyLocks.

Olaplex – cea mai bună protecție pentru orice ai vreă să îți faci cu părul.

Premium Care – un răsfăț continuu de când au apărut. De departe cea mai bună gamă Gerovital.

Cum am devenit mai activă fizic.

Ce să nu-i spui unei femei independente.

Cum să te bucuri de răcoare pe căldură. Nu că am avea prea multe zile caniculare, dimpotrivă, să știm cum să le facem față și să ne bucurăm de ele.

Tinerețe fără bătrânețe și ten fără de riduri.

Demență olfactivă la duș – Le Petit Olivier.

Gerovital Luxury – cosmeticele de lux super avansate ale celor de la Farmec.

De câte ori sunt prea cufundată în activitățile de zi cu zi și simt nevoia să mai evadez în altă lume, citesc. Citesc să nu mă ”tonțesc”, să nu mi se scufunde vocabularul ca o corăbiuță de hârtie, după ce scrolluiesc facebook-ul. Citesc să văd dacă iq-ul a rămas tot acolo, sau s-a atrofiat și el. În ultimul timp n-am prea făcut review-uri de cărți citite, mai cu seamă pentru că am citit cărți autohtone, de autori pe care îi cunosc personal și despre nu am încă o părere bine conturată. Cred că nu m-au prins foarte tare, dar subiectivismul și ”nepotismele” m-au ajutat cumva să ajung până la capăt. O carte este ”Chiriaș la Cluj”, de Marius Oliviu. Fără prea multă intrigă sau dramă, autorul povestește despre învârtelile personajului cu chiriile la Cluj, întro exprimare plastică și, pe alocuri, chiar amuzantă. Cine stă în chirie s-ar putea să empatizeze cu subiectul, eu nu am locuit niciodată în chirie în România. Alte două cărți sunt ale lui Ovidiu Eftimie, ”Arhanghelul Raul” și ”Bacalaureat”. Pentru mine, iubitoare de amor clasic, a fost o lectură inedită, n-aș spune că tocmai genul meu, dar am simțit stilul amuzant al autorului în gravitatea situației, mai ales în ”Arhanghelul Raul”. Dacă vă place SF-ul amuzant, be my guest. More to come in 2018. Să ne urmărim/citim sănătoși!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)