Lifestyle

Haddaway: rețeta antiageing de vedetă, la We Love Retro 2017

Ieri a avut loc cea de a patra ediție a celei mai mari petreceri retro din România, We Love Retro. Nume mari ale anilor 90 din afară, dar și de la noi, au concertat aseară, iar printre cei care ne-au ținut în priză când unii dintre noi eram adolescenți, au fost Haddaway, Corona, 2 Unlimited, Dj Sash! și alții. 2 Unlimited au anunțat în ultimul moment că solistul s-a îmbolnăvit, și a avut loc un switch cu Snap! care s-au îmbarcat la foc automat către Cluj, unde au făcut un show de senzație, la Polivalentă.

Înainte de eveniment am făcut puțin research, să văd cum mai arată artiștii, după circa 20 de ani. Am fost surprinsă de forma grozavă în care se află toți, iar la conferința de presă am reușit să ”smulg” din rețeta lui Nestor Haddaway câteva secrete. La întrebarea mea despre cum reușește să arate atât de bine, mi-a răspuns: ”Nu neg că e și o combinație de gene care mă avantajează, dar și duc un stil de viață sănătos. Practic ceea ce se numește gândire pozitivă, mănânc curat, nu m-am drogat niciodată, fac mișcare.” împărtășește vedeta. Nu suportă sălile de fitness, dar locuiește într-o zonă montană și practică sporturi outdoor. Cand e on tour își ”scoate salteluța” și face varii exerciții funcționale. La Haddaway, creativitatea nu se materializează doar sonor, ci și prin exercițiu fizic: ”legat de mișcare, trebuie să fii creativ și să inventezi exerciții, care e ideea să mergi și să tot tragi de niște aparate?”

La cei 52 de ani artistul arată impecabil, parcă nu s-ar fi scurs circa 2 decenii. Când faptul de a găsi soluții, și nu scuze este o prioritate, schimbarea stilului de viață se realizează treptat și permanent. Legat de muzică, este un tip ”old school”, în anii 90 era fascinat de muzica americană, dar dacă ar fi să aleagă 2 din piesele de atunci, una ar fi Living on the edge de la Aerosmith și alta Sing Hallelujah de la Dr Alban, cu care e prieten și colaborator.

Foto: Nestor Haddaway are și forță, nu doar mușchi 🙂

Concertul a început pe la ora 20.00 și s-a întins până dimineață, după ora 2.00 a.m. Am fost impresionată de apariția artistei de la Corona, care la 49 de ani are un corp senzațional, cu formele tipic braziliene și de o suplețe de invidiat, o apropiere cu publicul și o căldură specifică de ”sangre latina” și o vitalitate de adolescentă. Nici la noi nu stăm rău: blonda de la Sweet Kiss arată demențial (cred că are în jur de 40, dar multe de 20 nu arată așa, la noi), iar noua achiziție a lui Nick de la N&D, o solistă de doar 23 de ani, are o prezență scenică bună, s-a descurcat foarte bine (în condițiile piesele erau făcute pe vocea și capacitatea Deliei). Nick și-a făcut o schimbare de look – s scăpat de părul blond decolorat (ca să nu zic că și de o parte din păr, cu totul 🙂 ), a slăbit, s-a fibrat, de dieta lui disociată nu am comentat nimic ca specialist în nutriție, pentru că acolo eram prezentă ca blogger. Snap! au făcut un show de senzație, care n-a lăsat să se instaleze dezamăgirea legată de lipsa celor de la 2Unlimited (m-am uitat și la artiștii ăștia, tipa arată mai bine decât acum 20 de ani), iar Dj Sash mi-a răscolit amintirile clubbingului din cluj din anii 2000 (Flash! Diesel și ce subsoluri progresiste mai erau pe atunci).

Corona – wonderful looking, wonderful presence, great show. Foto Cristi Vescan

Merită menționat căăăăăăăăăăăăă… la scena doi, adică afară pe culoar, a fost prezent Dj Sorin Lupașcu, un dj pe val în anii 80-90, care pune muzică 100% de pe vinil. La conferința de presă spunea că are show-uri mai mult în afară și că este încântat că a fost chemat și la el în țară. Spune că duce după el în călătorii aproximativ 600 kg de discuri de vinil (!!!) așa că bagajele lui sunt mereu foarte grele. Am fost curioasă și am ieșit între artiștii mari să vedem care e atmosfera și pe coridor și am găsit lumea dansând și în priză, un public destul de numeros. Fascinant ce face Lupașcu!

Dj Sorin Lupașcu. Foto Cristi Vescan

O cronică mai detaliată găsiți pe clujulcultural.ro, și nu vreau să nu spun și eu că pe anul viitor a fost anunțata CC Catch! Deja ”timpul nu mai are răbdare”. 😀

Haddaway, great voice, great show. Foto Cristi Vescan

My concert outfit:

#weloveretro2017 #viataincluj 💣💣

A post shared by Sigina Pop (@siginutz) on

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)